Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Maria, fiica lui Vladimir Putin, care a TESTAT VACCINUL si cum a reactionat la antidot

B1 B1,
Cine este Maria, fiica lui Vladimir Putin, care a TESTAT VACCINUL si cum a reactionat la antidot

Desi isi tine familia departe de ochii publici, Vladimir Putin a girat seriozitatea vaccinului rusesc impotriva COVID-19 cu viata uneia dintre fiicele sale. Interesant este ca pana acum, presedintele rus a tinut atat de. continuă pe B1

Cine este Maria, fiica lui Vladimir Putin, care a TESTAT VACCINUL si cum a reactionat la antidot

Desi isi tine familia departe de ochii publici, Vladimir Putin a girat seriozitatea vaccinului rusesc impotriva COVID-19 cu viata uneia dintre fiicele sale. Interesant este ca pana acum, presedintele rus a tinut atat de.

Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus (Corriere della Sera)

Ambele fete au iesit de pe scena publica, cel putin ca fiicele lui Vladimir Putin, inca din 1999, cand tatal lor a preluat functia de premier si, apoi, a ajuns la presedintie la sfarsitul anului. Maria, cea mai mare, si Ekaterina s-au retras de la scoala germana din Moscova si au inceput studiile acasa cu profesori privati. Apoi, potrivit presei ruse, si-au schimbat numele pentru a-si proteja intimitatea, scrie Il Corriere della Sera, citat de Rador.

Pe ce fiica a testat Vladimir Putin vaccinul anti-covid-19. Ce a patit la o zi de la administrarea lui

Vladimir Putin este foarte sigur ca vaccinul rusesc anti-covid va fi unul foarte eficient. Atat de sigur este presedintele Rusiei, incat una dintre fiicele sale s-au inscris pentru a testa mult asteptatul vaccin. Ce reactii a avut vaccinul asupra fiicei lui Putin, a spus chiar presedintele Rusiei. Vladimir Putin testeaza vccinul anti-covid pe propia sa .

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin s-ar fi implicat in dezvoltarea vaccinului anti-Covid

Maria Vorontova, fata cea mare a lui Putin, care este medic endocrinolog, s-ar fi implicat personal in dezvoltarea vaccinului. Liderul de la Kremlin a dezvaluit ca una dintre fiicele sale ar fi testat vaccinul anti-Covid inregistrat de Moscova la inceputul acestei saptamani.

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului, fiica mea s-a vaccinat

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro.

Vladimir Putin anunta triumfator ca a inregistrat primul vaccin anti-Covid-19 si ca fiica sa s-a vaccinat cu el

Vladimir Putin a anuntat, in cadrul unei videoconferinte cu membrii guvernului, transmise in direct de televiziunile rusesti, ca Rusia a dezvoltat primul vaccin impotriva noului coronavirus, scrie AFP.

Vladimir Putin a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Cine s-a vaccinat deja cu el

Succes rasunator pentru Ministerul Sanatatii din Rusia. Vladimir Putin a anuntat ca a inregistrat primul vaccin anti-COVID-19. Acesta a fost dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova. Ministerul Sanatatii rus a aprobat primul vaccin impotriva coronavirusului De luni intregi, cercetatori din intreaga lume incearca sa gaseasca leacul pentru COVID-19. Dupa ce au murit peste 700. 000 de .

VLADIMIR PUTIN: Rusia a inregistrat primul vaccin contra coronavirusului

Rusia a dezvoltat primul vaccin contra coronavirusului, a afirmat, marti, presedintele rus Vladimir Putin, intr-o videoconferinta cu membrii Guvernului, retransmisa la televiziune, noteaza AFP, citat de News. ro.

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin anti-Covid19 din lume. incepe vaccinarea in masa

Vladimir Putin a anuntat ca Rusia a aprobat primul vaccin din lume impotriva coronavirusului. Ministerul Sanatatii rus si-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )