Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Martin Winterkorn, CEO-ul demisionar in scandalul Volkswagen DieselGate. A lucrat in anii 80 fix in domeniul testarii de laborator

Hotnews Hotnews,
 Cine este Martin Winterkorn, CEO-ul demisionar in scandalul Volkswagen DieselGate. A lucrat in anii 80 fix in domeniul testarii de laborator

Martin Winterkorn, omul momentului in scandalul Volkswagen DieselGate, are 68 de ani si si-a dedicat intreaga viata profesionala marcilor Volkswagen si Audi, iar mai apoi Volkswagen Group in sine. Datele din CV-ul sau arata ca in anii 80 a lucrat fix in domeniul testarii de laborator. Dupa aproape 35 de ani petrecuti in sanul industriei auto germane pentru marcile Volkswagen si Audi, Winterkorn a parasit fotoliul celui mai bine platit executiv in Germania cu un mesaj de adio emotionant: Volkswagen a fost, este si va fi mereu viata mea!. continuă pe Hotnews

Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, despre scandalul masinilor dotate cu software care permite pacalirea testelor de poluare: imi cer scuze pentru comportamentul companiei (VIDEO)

Martin Winterkorn, directorul Volkswagen, si-a cerut scuze pentru greselile facute de compania pe care o administreaza de 8 ani. Volkswagen a recunoscut ca 11 milioane de masini livrate in toata lumea sunt.

Unul dintre cei mai puternici manageri de pe planeta devine prima victima a scandalului Volkswagen. Martin Winterkorn isi da demisia

Martin Winterkorn, CEO al Volkswagen, si-a dat demisia in urma scandalului DieselGate, el asumandu-si responsabilitatea pentru uriasul scandal al emisiilor. Winterkorn este una dintre cele mai cunoscute personalitati din industria auto, s-a nascut in 1947 si ocupa din 2007 functia de CEO. Este celebru pentru severitatea si inflexibilitatea sa cand e vorba sa-si atinga scopul. Winterkorn a fost inca din copilarie fascinat de masini, in apropierea casei sale fiind un centru de test al Porsche unde se ducea sa priveasca masinile.

VIDEO Martin Winterkorn isi cere din nou scuze in scandalul DieselGate iscat la Volkswagen Group: Manipularea la Volkswagen nu mai trebuie sa se intample vreodata!

Martin Winterkorn, presedinte si director general executiv CEO) al Volkswagen Group, isi cere din nou scuze in fata clientilor si angajatilor pentru daunele de imagine produse si pentru distrugerea increderii. De data aceasta Winterkorn apare intr-un mesaj video, difuzat marti, 22 septembrie, care vine sa completeze mesajul de iertare anterior, difuzat in forma scrisa cu o zi inainte, luni, 21 septembrie. Pe chipul sefului Volkswagen Group se citeste crispare, teama si regret. El admite cat se poate de direct ca Volkswagen a apelat la manipulare, motiv pentru care a izbucnit scandalul DieselGate cel in care Volkswagen Group este acuzata ca a folosit solutii software complicate pentru ca unele dintre masinile sale diesel sa pacaleasca testele de emsii si consum din SUA.

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

Presedintele Volkswagen, Martin Winterkorn, a demisionat din functie, in urma scandalului privind falsificarea testelor de poluare a aerului

Presedintele Volkswagen, Martin Winterkorn, a demisionat din functie dupa scandalul privind falsificarea testelor de poluare a aerului, informeaza B1 TV. Sedinta actionarilor Volkswagen, ce a avut loc miercuri,.

Profil de antreprenor: cine este Silviu Savin. Trebuie sa ai un moment de frica, dar in care sa te arunci cu capul inainte (07:15)

Silviu Savin a schimbat statutul de angajat cu cel de antreprenor cu putin inainte ca Romania sa cunoasca criza. Si asta pentru ca el crede in ideea ca trebuie sa ai un moment de frica, dar in care sa te arunci cu capul inainte. Acum este.

Vedeta cu posteriorul la inaintare. Afla cine este

Este tot mai la moda sa-ti pastrezi fanii incitandu-i cu expunerea darurilor pe care ti le-a facut natura. Si functioneaza de fiecare data.

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

VIDEO Cine este simbolul luptei anti-imigranti si anti-moschee: un fost calugar de la Manastirea Petru Voda, dezavuat de Biserica Ortodoxa, suporter infocat al Miscarii Legionare si adversar al gazelor de sist

Teodot, un fost calugar la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, a devenit un adevarat simbol al luptei impotriva refugiatilor musulmani si impotriva proiectului de construire a unei moschei in Bucuresti. Teodot, pe numele sau de mirean Marius Rogojina, a fost alungat de la Manastirea Petru Voda dupa ce a provocat un scandal urias prin dezgroparea ilegala a corpului lui Gheorghe Calciu Dumitreasa, si a fost dezavuat de conducerea Bisericii Ortodoxe Romane. Teodot este un inflacarat aparator al Miscarii Legionare si a luptat impotriva gazelor de sist si a pasapoartelor biometrice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )