Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Martin Winterkorn isi cere din nou scuze in scandalul DieselGate iscat la Volkswagen Group: Manipularea la Volkswagen nu mai trebuie sa se intample vreodata!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Martin Winterkorn isi cere din nou scuze in scandalul DieselGate iscat la Volkswagen Group: Manipularea la Volkswagen nu mai trebuie sa se intample vreodata!

Martin Winterkorn, presedinte si director general executiv CEO) al Volkswagen Group, isi cere din nou scuze in fata clientilor si angajatilor pentru daunele de imagine produse si pentru distrugerea increderii. De data aceasta Winterkorn apare intr-un mesaj video, difuzat marti, 22 septembrie, care vine sa completeze mesajul de iertare anterior, difuzat in forma scrisa cu o zi inainte, luni, 21 septembrie. Pe chipul sefului Volkswagen Group se citeste crispare, teama si regret. El admite cat se poate de direct ca Volkswagen a apelat la manipulare, motiv pentru care a izbucnit scandalul DieselGate cel in care Volkswagen Group este acuzata ca a folosit solutii software complicate pentru ca unele dintre masinile sale diesel sa pacaleasca testele de emsii si consum din SUA. continuă pe Hotnews

Sistemul cardului national de sanatate a cazut din nou/Motivul anuntat de CNAS: S-a intrerupt alimentarea cu energie electrica

Sistemul cardului national de sanatate a incetat din nou sa functioneze luni, incepand cu ora 16:30, dupa ce la sistemul de card - CEAS s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica in locatia unde este amplasata Autoritatea de Certificare acea componenta care permite semnarea cu cardul ), potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS), care subliniaza ca 'echipa de suport lucreaza la remedierea acestei defectiuni. Defectiunea apare la un weekend distanta, in conditiile in care vineri, 19 septembrie, acest sistem a picat mai bine de 5 ore. Sistemul de card - CEAS a fost implementat de asocierea HP Romania SRL si Novensys Corporation SRL, avand ca subcontractant pe SIVECO Romania. Motivatia este una ciudata, in conditiile in care astfel de sisteme IT ar trebui sa aiba de regula surse de alimentare neintreruptibile UPS-uri), care furnizeaza energie electrica in caz de urgenta, atunci cand sursa principala de curent electric nu functioneaza. UPDATE CNAS anunta ca sistemul CEAS a repornit: Incepand cu orele 18:30 sistemul a fost repornit. Furnizorii de servicii medicale si farmaceutice pot raporta serviciile validate cu cardul national.

Alexis Tsipras, din nou premierul Greciei

Alexis Tsipras va fi desemnat, luni, din nou, in functia de premier, dupa ce a castigat cu partidul sau, Syriza, alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia.

Un caine care isi cere scuze face senzatie pe internet

Materialele video cu caini si pisici au devenit deliciul internetului si cel mai recent material din aceasta categorie este cu un labrador. Cainele pare ca cere iertare din partea stapanului, care il.

Mesajul lui Tsipras dupa ce a castigat, din nou, alegerile

Syriza, partidul condus de Alexis Tsipras, a castigat alegerile anticipate din Grecia. insa victoria nu este una decisiva, intrucat nu a obtinut majoritatea, astfel formatiunea condusa de Tsipras trebuie sa realizeze o alianta pentru guvernare.

Syriza a castigat, din nou, alegerile din Grecia

Alegerile anticipate din Grecia de astazi este cel de-al treilea scrutin din 2015, dupa alegerile generale din ianuarie si referendumul din iulie, si al cincilea rand de alegeri generale in sase ani, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )