Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este medicul Mircea Beuran, infectat cu noul coronavirus. Scandalurile in care a fost implicat si problemele cu legea

B1 B1,
Cine este medicul Mircea Beuran, infectat cu noul coronavirus. Scandalurile in care a fost implicat si problemele cu legea

Doctorul Mircea Beuran 67 de ani)a fost confirmat cu COVID-19. in prezent, acesta se afla sub tratament, internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Medicul a fost internat. continuă pe B1

Chirurgul Mircea Beuran, infectat cu coronavirus

Chirurgul Mircea Beuran, in varsta de 67 de ani, este infectat cu coronavirus si este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale. Beuran primeste tratament cu masca de oxigen, dar nu este internat la Terapie Intensiva, au precizat sursele citate.

Cine este sotia lui Nicusor Dan, noul Primar al Bucurestiului

Toata lumea il cunoaste pe noul Primar al Bucurestiului. Dar cine este Mirabela Gradinaru, sotia lui Nicusor Dan? Raspunsul il aflati din acest articol.

STUDIU: Alaptarea este sigura in contextul pandemiei. Noul coronavirus nu se transmite prin laptele matern

Noul coronavirus nu se transmite de la mama la copil prin alaptare, arata un studiu coordonat de Citta della Salute din Torino si publicatin revista Frontiers in Pediatrics, informeaza rainews. it.

Petro Porosenko, fostul presedinte al Ucrainei, este infectat cu noul coronavirus

Fostul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat marti printr-o postare pe o retea de socializare ca este infectat cu noul coronavirus, informeaza cotidianul Le Figaro.

Marcel Ciolacu, infectat cu noul coronavirus? Ce spun rezultatele testului COVID-19

Momente extrem de tensionate pentru mai multi membri PSD, printre care si liderul acestora, Marcel Ciolacu. Dupa ce au intrat in contact cu trei lideri PSD din Salaj, infectati cu COVID-19, cei vizati si-au facut testul COVID-19, iar intre timp s-au autoizolat. Care sunt rezultatele testelor COVID-19 Liderii PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile .

Chirurgul Mircea Beuran, internat la Matei Bals cu covid-19. in ce stare se afla medicul

Celebrul chirurg Mircea Beuran, conform informatiilor de ultima ora, s-ar afla internat la Spitalul de boli infectioase Matei Bals. Internarea sa a survenit dupa ce a fost depistat pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Chirurgul Mircea Beuran, internat la Matei Bals cu Covid-19 Conform celor de la ziare. com, Mircea Beuran a fost internat la Matei .

Chirurgul Mircea Beuran este infectat cu COVID-19 si se afla internat la Institutul Matei Bals

Mircea Beuran, fostul sef al sectiei de chirurgie a Spitalul de Urgenta Floreasca, este infectat cu COVID-19. Potrivit ziare. com, medicul se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, chiar daca.

Chirurgul Mircea Beuran are coronavirus: Nu este intubat, dar primeste oxigen

Chirurgul Mircea Beuran s-a infectat cu COVID-19, iar in prezent este internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Cod portocaliu de COVID 19. Cocktail-ul de imprejurari care favorizeaza pandemia cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor diagnosticate in Romania cu noul coronavirus a depasit pragul critic de 2. 000 de noi infectari in 24 de ore. Specialistii spun ca ne aflam in valul al doilea al pandemiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )