Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cine este sotia lui Nicusor Dan, noul Primar al Bucurestiului

ADPM ADPM,
Cine este sotia lui Nicusor Dan, noul Primar al Bucurestiului

Toata lumea il cunoaste pe noul Primar al Bucurestiului. Dar cine este Mirabela Gradinaru, sotia lui Nicusor Dan? Raspunsul il aflati din acest articol. continuă pe ADPM

Ce salariu are sotia lui Nicusor Dan. Cat castiga, de fapt, Mirabela Gradinaru

Dincolo de viata publica, Nicusor Dan are si o familie de nota 10: o sotie care il sustine neconditionat, de cand s-au cunoscut, adica de 15 ani. impreuna au o fetita, pe nume Aheea. Dar micuta nu s-a bucurat asa de mult cand a aflat ca tatas ei a devenit primar, intrebandu-se daca el va .

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

Strategie sigura anti-PSD: Nicusor Dan vrea sa coopteze PMP in echipa din Consiliul General

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, vrea ca in noua majoritate de la Consiliul General sa fie inclus si Partidul Miscarea Populara PMP), formatiunea politica infiintata de catre Traian Basescu.

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Ce salariu va avea Nicusor Dan in calitate de primar al Bucurestiului

In septembrie 2020, Nicusor Dan a candidat pentru ce-a de-a treia oara la alegerile locale din Bucuresti. De data aceasta a fost cu noroc, a obtinut functia administrativa locala cu cea mai mare raspundere, dar.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

Ce a facut Nicusor Dan in prima zi din mandatul de primar. Prima intalnire importanta

Noul primar general ales al Bucurestiului, Nicusor Dan a inceput deja mandatul in forta, demonstrand ca este hotarat sa faca lucruri marete pentru Capitala. Ce a facut Nicusor Dan in prima ca primar General al Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit cu administratorul special al ELCEN Claudiu Cretu, specialist al sistemului de termoficare al Bucurestiului pentru .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )