Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Playtech Playtech,
Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, . continuă pe Playtech

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III, anunta Ministerul Sanatatii in urma anchetei in cazul femeii arse in timpul operatiei la Spitalul Floreasca. Beuran este acuzat ca a incalcat o treime din obligatiile asumate prin contractul de administrare a sectiei. Concluzia este ca incodentul a fost provocat de eroari umane, comise de echipa operatorie. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30. 000 de lei spitalului si intregii echipe operatorii, relateaza News. ro.

Mircea Beuran va contesta demiterea sa de la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a declarat luni, dupa ce a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spita.

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii, nu doar din cea de sef de sectie la Spitalul Floreasca, in urma anchetei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii in cazul pacientei arse in sala de operatie, care a murit cateva zile mai tarziu. Mircea Beuran era seful echipei medicale care a efectuat interventia.

Mircea Beuran anunta ca va contesta demiterea sa din functia de la Floreasca: Decizia nu este motivata

Medicul Mircea Beuran a declarat luni, dupa ce a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spitalului Floreasca, ca va contesta decizia prin care a fost eliminat din functie deoarece masura nu a fost motivata, noteaza Mediafax. Despre medicii care il sustin, Beuran spune ca acestia sesizeaza pericolul, deoarece sunt multi sefi de sectie care deranjeaza.

Marina Almasan ii ia apararea medicului Mircea Beuran. Nu-l meritam!

Realizatoarea TV Marina Almasan ii ia apararea medicului Mircea Beuran, sef de sectie la Sitalul Floreasca, demis din functie dupa o interventie din 22 decembrie, in urma careia pacienta sa de 66 de ani bolnava de cancer a luat foc pe masa de operatie, murind la scurt timp. Marina Almasan ii ia apararea medicului Mircea .

Mircea Beuran spune ca va contesta demiterea din functia detinuta la Spitalul Floreasca: Nu a fost motivata

Medicul Mircea Beuran a anuntat luni, 6 ianuarie, ca va contesta decizia prin care a fost demis de la sefia Sectiei Clinice de Chirurgie III a Spitalului Floreasca din Bucuresti.

Medicii de la Floreasca au intrerupt activitatea in urma demiterii lui Mircea Beuran

Medicii de la Spitalul Floreasca au decis luni sa inceteze activitatea dupa ce medicul Mircea Beuran a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie din Spitalul Floreasca. Aceasta decizie a venit in urma cercetarii efectuate de conducerea unitatii in cazul femeii care a ars din cauza unei erori umane a echipei operatorii.

Mircea Beuran sustine ca va contesta decizia prin care a fost demis. Despre medicii care il sustin: Probabil ca sesizeaza pericolul

Medicul Mircea Beuran a declarat ca va contesta decizia prin care a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie deoarece, sustine el, nu a fost motivata. Decizia pe care am primit-o nu este motivata.

Mircea Beuran a fost demis din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca medicul Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii. Asta dupa ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )