Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mircea Beuran anunta ca va contesta demiterea sa din functia de la Floreasca: Decizia nu este motivata

Hotnews Hotnews,
 Mircea Beuran anunta ca va contesta demiterea sa din functia de la Floreasca: Decizia nu este motivata

Medicul Mircea Beuran a declarat luni, dupa ce a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spitalului Floreasca, ca va contesta decizia prin care a fost eliminat din functie deoarece masura nu a fost motivata, noteaza Mediafax. Despre medicii care il sustin, Beuran spune ca acestia sesizeaza pericolul, deoarece sunt multi sefi de sectie care deranjeaza. continuă pe Hotnews

Mircea Beuran spune ca va contesta demiterea din functia detinuta la Spitalul Floreasca: Nu a fost motivata

Medicul Mircea Beuran a anuntat luni, 6 ianuarie, ca va contesta decizia prin care a fost demis de la sefia Sectiei Clinice de Chirurgie III a Spitalului Floreasca din Bucuresti.

Mircea Beuran va contesta demiterea sa de la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a declarat luni, dupa ce a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie a Spita.

Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Spitalul de Urgenta Floreasca a fost amendat de Inspectia Sanitara de Stat cu 20. 000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie, iar chirurgul Mircea Beuran va fi demis din functia de sef de sectie, au declarat surse autorizate pentru HotNews. ro.

Mircea Beuran sustine ca va contesta decizia prin care a fost demis. Despre medicii care il sustin: Probabil ca sesizeaza pericolul

Medicul Mircea Beuran a declarat ca va contesta decizia prin care a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie deoarece, sustine el, nu a fost motivata. Decizia pe care am primit-o nu este motivata.

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, despre protestul unora dintre medici, dupa demiterea lui Mircea Beuran: inainte de a protesta, colegii trebuie sa ia act de rezultatele anchetei interne(VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat, luni, referitor la protestul unora dintre medici, ca urmare a demiterii lui Mircea Beuran de la conducerea Sectiei de Chirurgie, ca acestia.

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III

Medicul Mircea Beuran, demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III, anunta Ministerul Sanatatii in urma anchetei in cazul femeii arse in timpul operatiei la Spitalul Floreasca. Beuran este acuzat ca a incalcat o treime din obligatiile asumate prin contractul de administrare a sectiei. Concluzia este ca incodentul a fost provocat de eroari umane, comise de echipa operatorie. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30. 000 de lei spitalului si intregii echipe operatorii, relateaza News. ro.

Medicii de la Floreasca au intrerupt activitatea in urma demiterii lui Mircea Beuran

Medicii de la Spitalul Floreasca au decis luni sa inceteze activitatea dupa ce medicul Mircea Beuran a fost demis de la sefia Sectiei de Chirurgie din Spitalul Floreasca. Aceasta decizie a venit in urma cercetarii efectuate de conducerea unitatii in cazul femeii care a ars din cauza unei erori umane a echipei operatorii.

Valeriu Lupu a demisionat din functia de secretar de stat, inainte ca Ludovic Orban sa il demita

Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat, in contextul in care politistii au deschis un dosar penal pe numele sau, dupa ce acesta a avariat o masina si a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anuntase anterior ca a decis sa il demita din Guvern pe Lupu, conform Mediafax.

Peste 20 de medici de la Floreasca intrerup activitatea. E regretabil ca inainte de finalizarea oricarei anchete sa fie demis din functie Mircea Beuran

Peste 20 de medici de la Spitalul Floreasca anunta ca intrerup activitatea, urmand a asigura asistenta medicala doar pentru urgentele majore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )