Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Antena3 Antena3,
Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului. continuă pe Antena3

PROFIL Cine este Dana Girbovan, nominalizata pentru Ministerul Justitiei: O sustinatoare a modificarilor legilor justitiei, care au scos in strada sute de mii de romani. Girbovan a fost dorita ministru al Justitiei si de Liviu Dragnea

Dana Girbovan, nominalizata in sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD pentru functia de ministru al Justitiei, este de profesie judecator si este fondatoarea Uniunii Nationale a Judecatorilor - un ONG despre care ea nu a putut preciza niciodata cati membri are sau reprezinta. Girbovan a fost, in ultimii 2 ani si jumatate, o sustinatoare vocala a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos sute de mii de romani in strada. UNJR a fost singurul ONG acceptat la dezbaterile comisiei Iordache din Parlament.

Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a schimbat-o pe Ana Birchall de la Justitie. Presedintele PSD si-a anuntat propunerea, vineri, care poarta numele de Dana Girbovan. Cine este? Cine este Dana Girbovan, propunerea lui Dancila pentru Ministerul Justitiei Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca propunerea pentru Ministerul Justitiei este judecatorul Dana Girbovan. inlocuitoarea lui Birchall este in prezent .

PROFIL Cine este Dana Garbovan, nominalizata pentru functia de ministru al Justitiei: O sustinatoare a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos in strada sute de mii de romani. Garbovan a fost dorita la Ministerul Justitiei si de

Dana Garbovan, nominalizata in sedinta de vineri a Comitetului Executiv al PSD pentru functia de ministru al Justitiei, este de profesie judecator, este fost membru CSM si fondatoarea Uniunii Nationale a Judecatorilor - un ONG despre care ea nu a putut preciza niciodata cati membri are sau reprezinta. Garbovan a fost, in ultimii 2 ani si jumatate, o sustinatoare vocala a controversatelor modificari aduse legilor justitiei, care au scos sute de mii de romani in strada. UNJR a fost singurul ONG acceptat in comisia Iordache din Parlament, unde s-au decis modificarile.

Cine este Ana Birchall, propunerea premierului Dancila pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic

CEX al PSD a decis sa o remanieze pe Ana Birchall din functia de ministru al Justitiei. in locul ei va fi propusa Dana Girbovan, presedintele UNJR, sustinator al modificarilor aduse de PSD la legile.

Mihai Fifor: Vom prezenta o OUG prin care regandim in totalitate managementul fiecarui post de conducere din MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri seara, ca saptamana viitoare va fi prezentata in Guvern o ordonanta de urgenta prin care se doreste, printre altele, ca functiile de.

Cine este Dana Girbovan, noua propunere la Ministerul Justitiei

Judecatorul la Curtea de Apel Cluj Dana Girbovan, este propunerea PSD pentru fotoliul de ministru al Justitiei. Girbovan este presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), o asociatie a.

Mihai Fifor videoconferinta cu prefectii pe tema noului an scolar

Vicepremierul Mihai Fifor a avut vineri o noua videoconferinta cu prefectii pentru a avansa procesul.

MIHAI FIFOR, PSD: PNL dispretuieste romanii care muncesc

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca PNL dispretuieste romanii care muncesc si ii ameninta cu taieri de venituri, atragandu-i atentia liberalului Florin Citu ca a pus o eticheta pe milioane de oameni care muncesc cinstit cand a spus ca bugetarii castiga dublu fata de angajatii din privat.

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

Florin Citu si Mihai Fifor, SCANDAL monstru pe Facebook: Bugetarii castiga DUBLU fata de cei din sectorul privat. MAJORITATEA, PRAF LA LOCUL DE MUNCA! Plecati acasa. Nimeni nu v-a ales sa stati acolo pe banii romanilor

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, si ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, se cearta public pe tema bugetarilor. Liberalul afirma ca majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )