Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam. continuă pe Antena3

Cine este Mihai Fifor, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne

Mihai Fifor, actualul ministru interimar laMinisterul Afacerilor Interne este propunerea PSD pentru preluarea mandatului la acest minister. Social-democratul a mai fost in fruntea Ministerului.

Mihai Fifor: Vom prezenta o OUG prin care regandim in totalitate managementul fiecarui post de conducere din MAI

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntat, vineri seara, ca saptamana viitoare va fi prezentata in Guvern o ordonanta de urgenta prin care se doreste, printre altele, ca functiile de.

Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Audieri importante in Olt in cazul Caracal. La Parchetul e pe langa Tribunalul Olt procurorii au audiat doi politisti care au actionat in cazul de la Caracal. E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra.

MIHAI FIFOR, PSD: PNL dispretuieste romanii care muncesc

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca PNL dispretuieste romanii care muncesc si ii ameninta cu taieri de venituri, atragandu-i atentia liberalului Florin Citu ca a pus o eticheta pe milioane de oameni care muncesc cinstit cand a spus ca bugetarii castiga dublu fata de angajatii din privat.

Mihai Fifor videoconferinta cu prefectii pe tema noului an scolar

Vicepremierul Mihai Fifor a avut vineri o noua videoconferinta cu prefectii pentru a avansa procesul.

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de .

Florin Citu si Mihai Fifor, SCANDAL monstru pe Facebook: Bugetarii castiga DUBLU fata de cei din sectorul privat. MAJORITATEA, PRAF LA LOCUL DE MUNCA! Plecati acasa. Nimeni nu v-a ales sa stati acolo pe banii romanilor

Vicepresedintele PNL, Florin Citu, si ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, se cearta public pe tema bugetarilor. Liberalul afirma ca majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, rocesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public, INML.

CAZUL CARACAL Seful INML, detalii despre TESTELE ADN: Rezultatele au fost doar preliminare, continuam expertizele

Seful INML, George Curca,transmite ca, in cazul Caracal, procesul de verificare a probelor biologice este departe de a se fi terminat. Contrar unor afirmatii care au aparut in spatiul public,.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )