Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Hotnews Hotnews,
 Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita luni de Viorica Dancila in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in locul Mihaelei Triculescu, schimbata imediat dupa demisia lui Darius Valcov. Mirela Calugareanu a mai fost sef al Fiscului, incepand din iulie 2017, fiind numita atunci de fostul premier Mihai Tudose, pana in martie 2018 cand a fost inlocuita cu Ionut Misa in urma unei decizii semnate de Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Cine este Mirela Calugareanu, noua sefa de la ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa demiterea Mihaelei Triculescu. Mirela Calugareanu a mai fost presedinte al ANAF in timpul mandatului premierului Tudose, cand acesta l-a demis pe.

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF, inlocuind-o pe Mihaela Triculescu, demisa astazi de ministrul Finantelor. Si sefa Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate Adriana Cotel, a fost inlocuita.

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai.

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai.

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa ceMihaela Triculescu a fost demisa de la sefia institutiei. Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de prese.

Schimbari la ANAF! Cine va fi noul presedinte al Fiscului

Se fac schimbari majore la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF)! Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca o demite pe Mihaela Triculescu din functia de presedinte al Fiscului. O decizie similara a fost luata si in cazul Adrianei Cotel, presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Potrivit unor surse, cele doua ar [] .

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent? Este intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o in ultima editie a show-ului de talente. Finala a fost difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120. 000 de euro. Cine [] .

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )