Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai. continuă pe B1

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai.

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF, inlocuind-o pe Mihaela Triculescu, demisa astazi de ministrul Finantelor. Si sefa Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate Adriana Cotel, a fost inlocuita.

Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita luni de Viorica Dancila in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in locul Mihaelei Triculescu, schimbata imediat dupa demisia lui Darius Valcov. Mirela Calugareanu a mai fost sef al Fiscului, incepand din iulie 2017, fiind numita atunci de fostul premier Mihai Tudose, pana in martie 2018 cand a fost inlocuita cu Ionut Misa in urma unei decizii semnate de Viorica Dancila.

Cine este Mirela Calugareanu, noua sefa de la ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa demiterea Mihaelei Triculescu. Mirela Calugareanu a mai fost presedinte al ANAF in timpul mandatului premierului Tudose, cand acesta l-a demis pe.

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa ceMihaela Triculescu a fost demisa de la sefia institutiei. Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de prese.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )