Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu CTP, dupa invitatia presedintelui la dezbatere. Cum sa va instruiasca?

Playtech Playtech,
Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu CTP, dupa invitatia presedintelui la dezbatere. Cum sa va instruiasca?

Invitatia pentru dezbaterea electorala de marti, din partea candidatului PNL la alegerile prezidentiale, a starnit anumite controverse, in randul membrilor presei din Romania. Odata cu evenimentul electoral din urma cu o zi s-au starnit cateva controverse, in randul jurnalistilor Cristian Tudor Popescu si Moise Guran. Cine este Moise Guran si de ce s-a contrat cu . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Cati copii are Alina Puscas si cum arata familia ei. Cine este tatal micutilor FOTO

Alin Puscas este o femeie implinita pe toate planurile. Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alaturi de care are trei copii minunati. Cat de mari au crescut copiii Alinei Puscas si cine este tatal micutilor? Alina Puscas, la 33 de ani este mamica a .

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

Digi24: CTP, dupa cazul din Timisoara- De la viermii de pe vremea lui Ceausescu, am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani

Nu avem lege, aceasta este scuza perfecta a autoritatilor, a spus la Digi24 Cristian Tudor Popescu care a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile de la Timisoara, Caracal, Brazi, Baicoi.

DigiSport: Imaginea care a uimit lumea fotbalului vine din Olanda! Cine este gigantul care joaca la Ajax U15

Un jucator de la Ajax face furori pe internet - nu pentru vreun gol antologic sau un dribling de senzatie. David Easmon este numele celui care a captat toata atentia din cauza unei imagini care a provocat controverse.

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE FOTO) Presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )