Libnet.ro
UNICEF

05:15

FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

B1 B1,
FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

Curcubeul filmat dede profesorul Chou Kun-hsuan, de la Universitatea de Cultura Chineza, in muntii din jurul capitalei Taipei Taiwan), ar fi durat 8 ore si 58 de minute, transmiteThe Guardian. Chou a. continuă pe B1

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

Uber Romania: Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras

Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea si cu alti actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras, au declarat oficiali Uber Romania dupa declaratia primarului general, Gabriela Firea, ca ca in Bucuresti vor circula doar taximetre licentiate.

Atentie! Aceasta e ora din zi in care inima este cel mai activa. Ce n-ai voie sa faci

Exista mai multi factori care va pot cauza un infarct. Potrivit unui grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, riscul de a suferi un atac de cord la primele ore ale zilei este cu 40% mai mare decat.

Mos Nicolae se apropie. Care este cel mai cumparat cadou pentru aceasta sarbatoare

Cele mai alese cadouri de Mos Nicolae in acest an raman dulciurile, dar copiii se pot astepta si la jucarii in aceasta seara. Ca tendinta, lista de cadouri a Mosului seamana cu cea de.

Un insotitor de zbor dezvaluie marile secrete. Acesta e cel mai bun loc din avion. Ai mult spatiu la picioare, o vedere spectaculoasa si esti primul servit

Un insotitor de zbor a dezvaluit mai multe secrete ale meseriei. Locurile cele mai din fata de la clasa intai au parte de cel mai amabil echipaj si de cele mai curate servicii. Locul 1A e.

Buzau e cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei Ecuator-Polul Nord; ar putea fi brand turistic - spune primarul Constantin Toma

O descoperire geografica de ultima ora arata ca municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, pozitie ce ar putea fi valorificata ca brand turistic, a anuntat luni primarul localitatii, Constantin Toma.

Eurostat: Romania, cel mai mare producator de prune din UE

Tara noastra este singurul stat membru al Uniunii Europene UE) in care sectorul agricol este principalul angajator, asigurand locuri de munca pentru un sfert dintre persoanele angajate, in timp ce la capitolul productie Romania a devenit cel mai mare producator de prune din UE, arata datele statistice publicate, ieri, de Eurostat cu ocazia Zilei Nationale.

China va detrona SUA din pozitia de cel mai mare importator mondial

De la minereu de fier si pana la lapte praf, China cumpara tot ce se poate imagina, astfel ca in urmatorii cinci ani cel mai mare exportator mondial va deveni cel mai mare importator mondial, sustin economistii de la banca chineza CICC, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

Scrisoarea pe care principesa Margareta i-a scris-o Regelui Mihai. Si omul acesta este tatal meu

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a lasat un testament al carui continut nu este ic.

O eruptie care ar putea distruge civilizatia este mult mai aproape decat se credea inainte

Urmatoarea super-eruptie vulcanica ar putea avea puterea de a schimba dramatic soarta omenirii si acest lucru s-ar putea intampla mult mai repede decat era considerat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )