Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine este motociclistul care a murit in Buzau, dupa un accident cumplit. Prietenii, in stare de soc FOTO

Playtech Playtech,
Cine este motociclistul care a murit in Buzau, dupa un accident cumplit. Prietenii, in stare de soc FOTO

Barbatul care a murit in Buzau, in mod tragic, in urma unui accident de motocicleta, si-a lasat rudele si apropiatii in stare de soc. Acesta a decedat in seara de sambata, fiind lovit de un autoturism. Momentele de tragedie s-au petrecut pe raza comunei buzoiene Vadu Pasii, din pricina unei soferite neatente. Cine este motociclistul . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: Cine este primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie se intoarce dupa gratii. Asta dupa ce barbatul, acum in varsta de 53 de ani, ar fi batjocorit o adolescenta pe care ar fi ajuns chiar sa o santajeze.

Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi

Confuzie si fake news. Cine este barbatul care a murit astazi? Nu este vorba despre sotul lui Teo Trandafir. Anuntul care a creat confuzie. Cine este barbatul care a murit astazi UPDATE: Fake news. Alexandru Trandafir, fostul sot al lui Teo Trandafir, nu a incetat din viata. Cel care a trecut in nefiinta a fost .

Cine este Mihai Stepanescu. Din ce cauza a murit la nici 55 de ani

Barbatul de nici 55 de ani a decedat subit. Mihai Stepanescu ar fi implinit aceasta varsta in luna martie din 2020. Din pacate, s-a stins inainte sa isi celebreze aniversarea, fiind rapus de o maladie grava. Familia acestuia a facut anuntul tragic, dezvaluind ca barbatul cunoscut in municipiul Resita s-a stins in noaptea de vineri .

Cine este si cum arata sportiva care a declarat public ca e virgina la 36 de ani. Barbatii sunt innebuniti dupa ea FOTO

Lori Susan Lolo Jones este campioana olimpica, iar de curand a inceput sa faca furori, pe retelele sociale. Mai exact, odata cu dezvaluirea ca nu a intretinut vreodata relatii intime, atleta a starnit un val de controverse. in plus, pe contul ei de Instagram, aceasta a mentionat si care va fi varsta pana la care .

A facut o gluma despre Vladimir Putin, iar acum e nevoit sa fuga din tara. Cine este personajul

Un comediant rus spune ca a fost obligat sa fuga din tara, dupa ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin si pe seama crestinismului, anunta Euronews. Cine este personajul si cum s-a ajuns la una ca asta. A facut o gluma despre Vladimir Putin, iar acum e nevoit sa fuga din tara Avocatul lui .

A cumparat un telefon de pe eMag si nu l-a platit, iar acum va face inchisoare. Cine este romanca

O tanara in varsta de 26 de ani din Bacau a fost condamnata de judecatori la inchisoare cu executare dupa ce a dat o teapa la eMag. Aceasta a a fost gasita vinovata de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. A cumparat un telefon de pe eMag si nu l-a platit, iar acum .

Cine este si cu ce se ocupa Andreea in viata reala, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 Puterea Dragostei. Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la Puterea Dragostei Noul sezon Puterea Dragostei a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu. Andreea, blonda de la Puterea Dragostei cine este si cu ce se ocupa Andreea .

EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal l-a pus pe fiul sau sa divorteze urgent

S-au scris multe despre monstrul din Caracal si despre atrocitatile facute de acesta. Dosarul se judeca, dar, pe zi ce trece, apar tot mai multe informatii care dau peste cap ancheta procurorilor. Ceea ce se stie mai putin, aproape deloc, sunt informatiile despre familia acestuia. EXCLUSIV Cine este nora lui Gheorghe Dinca Se stie ca .

Cine este si cum arata fratele Lorei. Cantareata il iubeste ca pe ochii din cap FOTO

Artista si-a pierdut mama, iar de curand a facut anuntul sfasietor, pe contul de Facebook. Lora nu este singura la parinti si din fericire artista mai are un frate. inca de la o varsta frageda, indragita cantareata a experimentat pierderea unui parinte. intotdeauna l-a avut aproape pe Vlad, fratele ei, pe care il iubeste foarte .

Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului. Adolescentul de la 5GANG, intrecut la incasari, in Romania

Febra youtube si mai ales a vlog-urilor a prins si la noi terene, din ce in ce mai mult. Tinerii romani au descoperit ca pot face bani online din vlog, videoclipuri si diverse afaceri online. Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului Pionierul vlgo-ului in Romania a fost Selly. Apoi alti tineri i-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )