Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Municipiului Bucuresti. A obtinut punctaj maxim la Olimpiada de Matematica

B1 B1,
Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Municipiului Bucuresti. A obtinut punctaj maxim la Olimpiada de Matematica

Nicusor Dan candideaza pentru a treia oara la Primaria Bucuresti si se numara printre favoriti, alaturi de Gabriela Firea si Traian Basescu. Dar cine este, de fapt, Nicusor Dan? Nicusor Dan are 50 de ani. continuă pe B1

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Municipiului Bucuresti. A obtinut punctaj maxim la Olimpiada de Matematica

Nicusor Dan candideaza pentru a treia oara la Primaria Bucuresti si se numara printre favoriti, alaturi de Gabriela Firea si Traian Basescu. Dar cine este, de fapt, Nicusor Dan? Nicusor Dan are 50 de ani.

NICUSOR DAN: Semaforizarea inteligenta e mult mai mult decat o banala unda verde

Semaforizarea inteligenta inseamna mult mai mult decat o banala unda verde, este diferenta dintre secolul 20 si secolul 21, considera Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la functia de primar general al Capitalei.

Dancila si-a anuntat sustinerea pentru Gabriela Firea. De cealalta parte, Nicusor Dan e sustinut de Andrei Plesu

Fostul premier si lider PSD Viorica Dancila si-a aratat sustinerea la alegerile locale din Capitala in favoarea Gabrielei Firea. De asemenea, aceasta il critica pe Nicusor Dan, despre care spune ca isi acopera lipsa de idei si proiecte cu atacuri la PSD. Spre deosebire de Firea insa, Nicusor Dan e sustinut de filosoful Andrei Plesu.

Orban: Nicusor Dan a depasit-o pe Gabriela Firea Ce scor au PNL si USR-PLUS in Bucuresti

Ludovic Orban sustine ca, potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea, candidata PSD, si o poate invinge pe aceasta.

Ce va face Nicusor Dan daca va castiga alegerile locale 2020. Primul lui obiectiv: Vor zbura imediat

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, a dezvaluit ce va face daca va fi ales edil al Bucurestiului la alegerile locale 2020. Nicusor Dan a anuntat ce va face daca va castiga alegerile locale 2020. Primul obiectiv: Vor zbura imediat Nicusor Dan a mai spus ca Gabriela Firea si cu .

Nicusor Dan a lansat site-ul bucurestiumilit.ro: Invitam bucurestenii sa spuna cum vad orasul, sa semnaleze toate problemele pe care le vad

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a lansat site-ul bucurestiumilit. ro, unde cetatenii pot semnala diverse probleme, iar cu ajutorul acestuia va fi oferita o imagine reala a Bucurestiului. Vrem sa dam in aceasta campanie electorala o imagine reala a Bucurestiului asa cum il vad cetatenii, a spus Dan.

Ludovic Orban: Nicusor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubeste Bucurestiul, are solutii si sustinerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care poate invinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, si este singurul care are solutii.

Planurile lui Nicusor Dan, dupa ce castiga Primaria Capitalei: Unii directori vor zbura din prima Numele avansate

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca daca va castiga alegerile din 27 septembrie, unii directori din institutie vor zbura din prima. A dat si doua nume: Stefan.

Nicusor Dan: Vor zbura din prima. Ce promite sa faca daca va castiga alegerile

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca Gabriela Firea si cu el au sanse pentru a castiga fotoliul de primar al Bucurestiului, iar in cazul in care el va fi castigatorul unii dintre directorii din primarie vor zbura din prima.

STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Salubrizarea orasului, o problema pe care o vom solutiona

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului firmei de salubrizare a municipiului, ca lipsa curateniei orasului este una dintre principalele nemultumiri semnalate de cetateni, programul Constanta Renaste, cu care acesta vrea sa castige administratia locala, incluzand masuri si pentru solutionarea respectivei probleme.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )