Libnet.ro
UNICEF

01:05

STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Salubrizarea orasului, o problema pe care o vom solutiona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Salubrizarea orasului, o problema pe care o vom solutiona

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului firmei de salubrizare a municipiului, ca lipsa curateniei orasului este una dintre principalele nemultumiri semnalate de cetateni, programul Constanta Renaste, cu care acesta vrea sa castige administratia locala, incluzand masuri si pentru solutionarea respectivei probleme. continuă pe Ziarul Bursa

Noi detalii in controversa privind garsoniera ANL obtinuta de Stelian Ion: Desi locuia singur, a cerut o camera in plus ca sa se izoleze

Jurnalilstii de la Newsweek publica noi detalii despre cazul garsonierei obtinute in urma cu 15 ani de deputatul de Constanta, Stelian Ion, candidat USR pentru functia de primar al municipiului. Fost avocat al.

USR-PLUS anunta ca va desfiinta Politia Locala dupa ce au aparut informatii ca Clotilde Armand ar fi fost urmarita si filata de Politia Locala Sector 1

Candidatul USR-PLUS pentru Sectorul 1 Clotilde Armand a dezvaluit marti ca a aflat ca a fost urmarita si filata de Politia Locala Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist. in acest sens Armand a anuntat ca va depune o plangere la DIICOT, in timp ce USR-PLUS a transmis intr-un comunicat ca va desfiinta Politia Locala si ca va reconstrui in cadrul Politiei un alt serviciu de ordine publica.

Stelian Ion promite ca va lupta pentru spatii verzi, desi nu cu mult timp in urma alegea banii in dauna lor

Stelian Ion zambeste in pliantul de campanie din postura de candidat USR-PLUS la primarie si anunta renasterea Constantei. Cu toate acestea, acelasi Stelian Ion mergea in instanta, in 2016, cu o serie de re.

Stelian Ion promite ca va lupta pentru spatii verzi, desi nu cu mult timp in urma alegea banii in dauna lor

Stelian Ion zambeste in pliantul de campanie din postura de candidat USR-PLUS la primarie si anunta renasterea Constantei. Cu toate acestea, acelasi Stelian Ion mergea in instanta, in 2016, cu o serie de re.

Ludovic Orban: in Bucuresti, Nicusor Dan a depasit-o pe Firea si este candidatul care poate sa o invinga. PNL si USR-PLUS beneficiaza de sustinerea a 53-55% dintre cetatenii municipiului Bucuresti (VIDEO)

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea,.

Orban: Nicusor Dan a depasit-o pe Gabriela Firea Ce scor au PNL si USR-PLUS in Bucuresti

Ludovic Orban sustine ca, potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea, candidata PSD, si o poate invinge pe aceasta.

Crezand ca nu-l aude nimeni, un deputat USR-PLUS il face nesimtit pe un deputat de la PNL care rostea un discurs

La finalul saptamanii trecute, liderii Aliantei USR-PLUS-PNL au organizat un moment electoral, in fata Palatului Administrativ din Bacau, pentru lansarea candidatilor. Lansarea a fost marcata de probleme de sunet, pe fondul carora microfoanele au inregistrat injuriile adresate de Lucian Stanciu Viziteu USR-PLUS) colegului din alianta, Ionel Palar PNL), care tocmai incerca sa isi rosteasca discursul.

Alianta USR PLUS a lansat candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti. Dan Barna: Propunem oameni performanti care sunt credibili

Alianta USR PLUS lanseaza, duminica, candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti, intr-un eveniment care are loc la Universitate, in zona statuilor. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca alianta propune oameni performanti care sunt credibili.

Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragos Tudorache: Cum a venit la guvern, si-a tras casa de la RAAPPS, spunand ca e pe motive de siguranta nationala, el avand o locuinta in Capitala. Deci: a se scuti!!!

Jurnalistul Mircea Marian il critica pe europarlamentarul USR-PLUS Dragos Tudorache, dupa ce acesta din urma a declarat ca daca ajunge la putere, vrea sa desfiinteze politia locala si sa o treaca in.

Rares Bogdan il sustine pe Vergil Chitac pentru Primaria Constanta: E cel mai potrivit, prin seriozitatea si prin ce a facut din punct de vedere profesional (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat ca il sustine pe senatorul liberal Vergil Chitac in cursa electorala pentru Primaria Constantei. Bogdan a insistat ca seriozitatea si rezultatele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )