Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este noua iubita a lui Ben Affleck? Au fost surprinsi in vacanta in Cuba!

ADPM ADPM,
Cine este noua iubita a lui Ben Affleck? Au fost surprinsi in vacanta in Cuba!

Ben Aflleck are o noua iubita, alaturi de care a fost surprins recent in ipostaze tandre. Nu oriunde, ci intr-o vacanta pe care o petrec in Cuba! Iata cine este misterioasa femeie! . continuă pe ADPM

Cine este noua iubita a lui Berlusconi, mai tanara cu 54 de ani decat el FOTO

Fostul premier italian Silvio Berlusconi 83 de ani), cunoscut pentru escapadele sale sexuale in cursul faimoaselor petreceri bunga bunga, s-a separat oficial de Francesca Pascale, in varsta de 34 de ani, pentru a incepe o relatie noua cu o deputata si fost manechin care inca nu a implinit 30 de ani.

Ben Affleck a imprumutat costumul din Batman pentru ziua de nastere a fiului sau (VIDEO)

Ben Affleck a incetat sa joace in Batman, dar chiar si asa, celebrul actor a decis sa mai imbrace o data costumul Cavalerului Negru, de aceasta data pentru ziua de nastere a fiului sau. Celebrul ac.

Un actor iubit de romani socheaza. Cum arata noua iubita. Parca ar fi tata si fiica!

Unul din actorii de top de la Hollywood a socat pe toata lumea atunci cand s-a afisat cu noua sa iubita, mai mica decat el cu, nici mai mult, nici mai putin, de 30 de ani. Un actor iubit de romani socheaza Nicolas Cage, ca despre el ese vorba, s-a afisat zilele acestea cu noua .

Cine este Karim Tiriac, fiul lui Ion Tiriac cu marea lui dragoste, o jurnalista egipteana

Toata lumea il cunoaste pe Ion Alexandru Tiriac, dar putin stiu ca magnatul Ion Tiriac mai are un baiat chipes, pe Karim, rodul iubirii lui cu Ayad, o jurnalista egipteana. Cine este tanarul? Cine este Karim Tiriac, fiul lui Ion Tiriac cu marea lui dragoste, o jurnalista egipteana? Ion Tiriac a fost casatorit intre anii .

Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla acum. Cei doi au un copil impreuna

Vali Punga este fostul sot al Ralucai Badulescu si tatal copilului ei. Acesta este stabilit de mai multi ani la Madrid. Fost model, acesta s-a lansat in afaceri peste hotare, insa incearca sa vina in tara cat de des poate pentru a-si vedea copilul. Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla .

Cine este Mihai Tigaret, geniul la pian de la Romanii au Talent. Vrea sa isi dea doctoratul la 14 ani

Un copil de 13 ani o face pe Andra sa apese pe al saselea Golden Buzz al sezonului Romanii au talent. Mihai Tigaret e unul dintre tinerii pianisti confirmati din Romania si are deja la activ multe premii castigate la concursuri nationale, regionale si locale. Florin Calinescu s-a ridicat sa plece Nu trebuie sa fii .

Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena? Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV

Controversa in spatele reflectoarelor. Un membru din echipa lui Catalin Maruta accede spre Antena, din informatiile CanCan. Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV? Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena Potrivit sursei mentionate, Iulia Albu, gazda rubricii Martea neagra din emisiunea La Maruta, este in pericol sa fie .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )