Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine este noua iubita a lui Berlusconi, mai tanara cu 54 de ani decat el FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine este noua iubita a lui Berlusconi, mai tanara cu 54 de ani decat el FOTO

Fostul premier italian Silvio Berlusconi 83 de ani), cunoscut pentru escapadele sale sexuale in cursul faimoaselor petreceri bunga bunga, s-a separat oficial de Francesca Pascale, in varsta de 34 de ani, pentru a incepe o relatie noua cu o deputata si fost manechin care inca nu a implinit 30 de ani. continuă pe Adevărul

Cu cine a inlocuit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua. Ea este noua iubita a artistului

Telenovela Culita Sterp-Carmen de la Salciua continua. Acesta pare sa renunte la tot ce a avut cu Carmen, motiv pentru care s-a afisat cu alta femeie. Ce se intampla in aceste momente. Cu cine a inlocuit-o Culita Sterp pe Carmen de la Salciua Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt unul dintre cele mai .

Un actor iubit de romani socheaza. Cum arata noua iubita. Parca ar fi tata si fiica!

Unul din actorii de top de la Hollywood a socat pe toata lumea atunci cand s-a afisat cu noua sa iubita, mai mica decat el cu, nici mai mult, nici mai putin, de 30 de ani. Un actor iubit de romani socheaza Nicolas Cage, ca despre el ese vorba, s-a afisat zilele acestea cu noua .

Veste bomba in showbiz. Ce se intampla acum cu Dan Bittman si Monica Odagiu, noua iubita

Ce se intampla, de fapt, intre Dan Bittman si Monica Odagiu? Cei doi par sa nu tina cont de diferenta de varsta si au luat decizii spontane in ultima vreme. Ce se intampla acum cu Dan Bittman si Monica Odagiu, noua iubita Cunoscutul artist, Dan Bittman, si-a incheiat relatia cu Liliana Stefan, femeia care i-a .

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghina. A recunoscut totul, la 7 luni de la divort

Dupa divort, relatia chinuita din ultimele luni de casnicie a facut loc uneia de amicitie intre ea si fostul sot. Si daca el si-a gasit rapid o partenera de discutii, nici ea nu a fost mai prejos. Ioana Ginghina a recunoscut, la 7 luni de la divort, cine este noul ei iubit. Cine este noul .

Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla acum. Cei doi au un copil impreuna

Vali Punga este fostul sot al Ralucai Badulescu si tatal copilului ei. Acesta este stabilit de mai multi ani la Madrid. Fost model, acesta s-a lansat in afaceri peste hotare, insa incearca sa vina in tara cat de des poate pentru a-si vedea copilul. Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla .

Oana Carmaciu a dat peste cap filmarile pentru Sacrificiul. Cine este tatal copilului sau

Oana Carmaciu traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Actrita mai are putin si isi va tine in brate primul sau copil, un baietel. Aflata intr-o asemenea ipostaza, totul fiind neprevazut, s-a intors, totusi, pentru o vreme, pe platourile de filmare. Scenariul serialului Sacrificiul Alegerea, de la Antena 1, a fost modificat. Astfel, .

Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena? Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV

Controversa in spatele reflectoarelor. Un membru din echipa lui Catalin Maruta accede spre Antena, din informatiile CanCan. Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV? Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena Potrivit sursei mentionate, Iulia Albu, gazda rubricii Martea neagra din emisiunea La Maruta, este in pericol sa fie .

Berlusconi, in varsta de 83 de ani, si-a parasit partenera in varsta de 34 de ani pentru o femeie mai tanara

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, cunoscut pentru escapadele sale sexuale in timpul faimoaselor serate private bunga bunga, s-a separat oficial de partenera sa in varsta de 34 de ani pentru o femeie de 30 de ani, relateaza AFP.

Nicolas Cage, indragostit de o femeie cu 30 de ani mai tanara. Actorul si Riko Shibata sunt nedespartiti (VIDEO)

Celebrul star de la Hollywood iubeste din nou. Actorul Nicolas Cage s-a afisat recent cu femeia speciala din viata lui, o tanara de 26 de ani. Starul nu se desparte de iubita lui, iar recent paparazii.

Cine este barbatul misterios alaturi de care a fost surprinsa Ioana Ginghina! Vedeta este indragostita de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din turism

Ioana Ginghina traieste o poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti influenceri de turism din Romania. Vedeta a fost recent surprinsa de paparazzi, iar imediat dupa s-a aflat si identitatea ac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )