Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Playtech Playtech,
Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor in care Gigi Becali si-a pus toate sperantele. Cine este si ce spune cunoscutul afacerist de noua achizitie? FCSB are un nou antrenor! Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine . continuă pe Playtech

Surpriza! El e noul antrenor al FCSB. Gigi Becali a decis

Gigi Becali a facut luni un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a declarat ca echipa sa va fi antrenata de Mihai Pintilii si de Toni Petrea. Petrea a fost secund al lui Laurentiu Reghecampf si are licenta Pro.

Cine este Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Anunt oficial

Gigi Becali nu a mai avut rabdare pana la incheierea campionatului, pentru a-l schimba pe Bogdan Vintila. Toni Petrea este noul antrenor principal al gruparii ros-albastre, anuntat oficial pe pagina de.

Schimbare importanta in actionariatul Rapidului. Cine este noul investitor

Omul de afaceri Liviu Goncea a preluat 48% din actiunile clubului de fotbal FC Rapid.

Noul antrenor al FCSB, poveste revoltatoare: Nu mi-a venit sa cred, am ramas stupefiat!

Noul antrenor al FCSB, Anton Petrea, si-a petrecut majoritatea carierei in divizia secunda din Romania. Singura lui prezenta in Liga 1 a avut loc in sezonul 20042005 cand a fost chemat de Rapid de la echipa secunda a clubulu.

Gigi Becali l-a anuntat pe noul antrenor de la FCSB

Bogdan Vintila isi traieste ultimele zile ca antrenor principal al echipei ros-albastre.

Gigi Becali a anuntat pretul pentru care vinde FCSB: Asta este suma

Gigi Becali a fixat pretul pentru care ar fi dispus sa negocieze pentru vanzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune ca ar putea-o accepta pentru echipa infiintata in 2003. Un pret la fel de realist ca si acelea pe care le fixeaza pentru jucatorii sai. Si care, la fel .

Gigi Becali, umilit in direct la TV. I-a platit 300.000 de euro

Gigi Becali a umilit mai multe persoane in cadrul unei conferinte de presa organizata marti. Finantatorul FCSB s-a luat de Bogdan Vintila, de Adrian Petre, dupa care a inceput sa vorbeasca de Helmuth Duckadam. Gigi Becali, umilit in direct. I-a platit 300. 000 de euro Patronul FCSB a facut, marti, un spectacol grotesc in fata jurnalistilor, .

Gigi Becali anunta mari schimbari la FCSB: Nu mai accept asta!

FCSB a mai ratat un titlu, dar din sezonul viitor Gigi Becali nu mai accepta niciun esec in campionat.

Gigi Becali a reusit primul transfer al verii. Sergiu Bus a semnat cu FCSB. Cum a reusit sa i-l sufle lui Dan Petrescu

FCSB a bifat prima lovitura pe piata transferurilor, in aceasta vara. Gigi Becali a reusit sa-l convinga pe Sergiu Bus, de la Gaz Metan Medias, pentru intarirea compartimentului ofensiv. in.

Contre intre Gigi Becali si Duckadam: Vreau sa il acuz, fara sa se supere, de minciuna

Cotninua razboiul declaratiilor intre Helmuth Duckadam si Gigi Becali. Fostul portar al Stelei a decis sa isi dea demisia de la FC FCSB dupa ce salariul i-a fost redus drastic. Dupa despartirea de formatia ilfoveana, Duckadam a acuzat ca a fost mult timp ignorat de fostii antrenori ai echipei. Fostul director de imagine a povestit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )