Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Anunt oficial

B1 B1,
Cine este Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Anunt oficial

Gigi Becali nu a mai avut rabdare pana la incheierea campionatului, pentru a-l schimba pe Bogdan Vintila. Toni Petrea este noul antrenor principal al gruparii ros-albastre, anuntat oficial pe pagina de. continuă pe B1

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor in care Gigi Becali si-a pus toate sperantele. Cine este si ce spune cunoscutul afacerist de noua achizitie? FCSB are un nou antrenor! Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine .

Surpriza! El e noul antrenor al FCSB. Gigi Becali a decis

Gigi Becali a facut luni un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a declarat ca echipa sa va fi antrenata de Mihai Pintilii si de Toni Petrea. Petrea a fost secund al lui Laurentiu Reghecampf si are licenta Pro.

Toni Petrea, prezentat oficial la FCSB

Echipa FCSB are un nou antrenor in persoana lui Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl.

Noul antrenor al FCSB, poveste revoltatoare: Nu mi-a venit sa cred, am ramas stupefiat!

Noul antrenor al FCSB, Anton Petrea, si-a petrecut majoritatea carierei in divizia secunda din Romania. Singura lui prezenta in Liga 1 a avut loc in sezonul 20042005 cand a fost chemat de Rapid de la echipa secunda a clubulu.

Gigi Becali l-a anuntat pe noul antrenor de la FCSB

Bogdan Vintila isi traieste ultimele zile ca antrenor principal al echipei ros-albastre.

Dinamo si-a prezentat oficial noul antrenor! Multescu, ales pentru a salva echipa de la retrogradare

Gheorghe Multescu este oficial noul antrenor al celor de la Dinamo. A semnat un contract valabil pana la finalul acestui sezon. Poreclit SMURD-ul, Multescu va avea o misiune foarte complicata de aceasta data. Ros-albii sunt pe penultimul loc in faza play-out a Ligii 1. De asemenea, Cornel Talnar revine si el la Dinamo, in calitate .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Unul dintre organizatorii protestului de duminica seara, 12 iulie este o activista in varsta de 27 de ani. Acest protest fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni a avut loc in Piata Victoriei. Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activa propangandista anti-DNA, .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )