Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Playtech Playtech,
Cine este noul arhiepiscop al Sucevei. Vestea de ultima ora

Basilica. ro a anuntat ca, dupa trecerea in nefiinta a iPS Pimen, Preasfintitul Calinic Botosaneanul, actualul episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales de arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. Noul arhiepiscop al Sucevei dupa moartea lui iPS Pimen Preasfintitul Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, a fost ales in aceasta dimineata, de catre Sinodul Patriarhal, in . continuă pe Playtech

VIDEO Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a decis: cine este noul arhiepiscop al Sucevei si Radautilor

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane l-a ales, in sedinta de lucru din data de 21 iulie, pe noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. in cursa au fost inscrisi doi candidati: PS Calinic Botosaneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasi, si PS Damaschin Dorneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor.

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala.

Noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, ales marti de Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se intruneste marti, 21 iulie, pentru a alege prin vot secret noul arhiepiscop al Sucevei si Radautilor. in cursa s-au inscris Preasfintitul Calinic Botosaneanul si Preasfintitul Damaschin Dorneanul. Sinodul Patriarhal va putea adauga inca doua nume dintre care unul de rezerva).

Calinic Botosaneanul a fost ales noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane l-a ales prin vot secret in sedinta de lucru din 21 iulie pe Preasfintitul Calinic Botosaneanul drept noul Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, loc ramas vacant dupa moartea Arhiepiscopului Pimen. Calinic Botosaneanul ocupa pana acum pozitia de episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor.

Preasfintitul Parinte Calinic Botosaneanul, noul arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, dupa decesul iPS Pimen, din cauza COVID-19

UPDATE:Arhiepiscopul ales prin vot secret pentru aceasta functie este Preasfintitul Parinte Calinic Botosaneanul, actualul Episcop vicar al Arhiepiscopiei Iasilor. Calinic Botosaneanul s-a nascut in.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ultima ora. Scandal urias intre medicul Monica Pop si Virgil Musta: Asta este o incitare a pacientilor care au Covid ca sa nu mai vina la spital

Pandemia de COVID-19 creeaza tensiuni si in sectorul medical, acolo unde doctorii nu mai fata crizei sanitare. Cadrele medicale trag un semnal de alarma vizavi de situatia ingrijoratoare care exista in spitale si fac un apel catre cetateni pentru a preveni un blocaj iminent in vederea tratarii pacientilor cu COVID-19, dar si cu alte boli .

Cine este, de fapt, asistentul medical mort de COVID-19 la mare. Florin avea doar 46 de ani

Florin Cazacu, asistentul medical in varsta de 46 de ani, de la Spitalul de Neuropshiatrie din Craiova, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de colegii sai de la Clinica 2 Psihiatrie a spitalului, care au dorit astfel sa traga si un semnal de alarma privind .

TikTok a luat decizia. Sefii chinezi, veste de ultima ora

Spre finele anului 2019, un nou fenomen lua amploare si am putea spune, la fel de usor, ca a luat nastere o noua generatie, generatia TikTok. Unde va fi stabilit sediul central al companiei si ce hotarari a luat conducerea, aflati in paragrafele urmatoare. Conducerea TikTok este decisa Un nou fenomen a luat amploare, la .

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )