Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Antena3 Antena3,
Surpriza de proportii! Cine este noul candidat la Primaria Capitalei? Nimeni nu se astepta la o asemenea veste

Surpriza pe scena politica! Ilan Laufer este noul candidat pentru scaunul de primar al Capitalei. Candidez la Primaria Generala a Capitalei, pentru ca m-am saturat de clasa politica actuala, de 30 de ani de minciuna, incompetenta, coruptie si vrajeala, a fost anuntul acestuia pe o retea sociala. continuă pe Antena3

Surpriza totala! Cine este si cum arata fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Are un job absolut surprinzator!

Toata lumea o stie pe Laura Codruta Kovesi, noul procuror-sef al Parchetului European. inainte de aceasta functie, Laura Codruta Kovesi a fost timp de 5 ani procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Surpriza la Primaria Capitalei. Si-a anuntat azi candidatura

Mai este aproape o luna pana la startul campaniei electorale pentru alegerile locale, dar in aceasta perioada partidele politice, in cursa pentru un portofoliu administrativ, si-anunta candidatii. Surpriza la Primaria Capitalei, un nou candidat la orizont Au inceput deja anunturile in eea ce privesc viitoarele candidaturi la Alegerile Locale 2020, si conform legislatiei in vigoare, .

Primaria Capitalei anunta deschiderea spitalului modular din zona Pipera

Primaria Capitalei a anuntat deschiderea spitalului modular construit pe amplasamentul viitorului Sp.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

Cine este, de fapt, asistentul medical mort de COVID-19 la mare. Florin avea doar 46 de ani

Florin Cazacu, asistentul medical in varsta de 46 de ani, de la Spitalul de Neuropshiatrie din Craiova, a murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut pe retelele de socializare de colegii sai de la Clinica 2 Psihiatrie a spitalului, care au dorit astfel sa traga si un semnal de alarma privind .

Studiu: oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus. Cine este aproape imun

O anumita categorie de oameni sunt mai vulnerabili sa se infecteze de coronavirus din cauza grupei lor sanguin. Cine este la polul opus -aproape imun? Oamenii cu aceasta grupa de sange sunt mai vulnerabili la coronavirus Majoritatea oamenilor se incadreaza in cele patru grupe de sange A, B, AB, 0. Tipul de sange pe .

Cine este, de fapt, mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea arata impecabil la 53 de ani

Alex Velea se poate lauda cu o soacra cu care nu ii este rusine sa iasa in lume. Mama Antoniei este o femeie superba, chiar daca a implinit frumoasa varsta de 53 de ani. Denise Iacobescu a povestit care este secretul, cum se mentine tanara si frumoasa. Cine este mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea .

Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Sotia lui Marcel Pavel este Violeta. A implinit 48 de ani luna aceasta si din fotografiile de la ziua ei se poate vedea ca arata foarte bine, in pofida faptului ca este mama a trei copii. Cine este sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta Violeta, sotia celebrului cantaret Marcel Pavel pare ca .

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

Cine este iubita lui Florin Piersic Jr. Imagini rare cu tanara

Iubita lui Florin Piersic Jr a furat privirile trecatorilor din Capitala, caci asa cum ar spune Raluca Badulescu fetelor de la Bravo, ai stil!, tanara a iesit propusa pe strada. imbracata intr-o rochita ce i-a lasat la vedere formele voluptoase, iubita regizorului a avut o aparitie provocatoare. Imaginile stau marturie! Cum arata iubita lui Florin .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )