Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este noul lider al Fortelor Quds, Esmail Qaani, inlocuitorul lui Soleimani

Hotnews Hotnews,
 Cine este noul lider al Fortelor Quds, Esmail Qaani, inlocuitorul lui Soleimani

Esmail Qaani, in varsta de 63 de ani, a fost numit noul lider al Fortelor Quds, de catre liderul suprem iranian, dupa ce Qassem Soleimani a fost ucis vineri intr-un raid american la Bagdad, relateaza AFP si BBC. continuă pe Hotnews

BOMBA inceputului de an, in showbiz! CINE ESTE NOUL IUBIT al Oanei Radu? NIMENI nu se astepta la asta! AU RECUNOSCUT TOT (GALERIE FOTO)

Bomba in showbiz! Cantareata Oana Radu a inceput o noua relatie! CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR! BURSUCU E iN STARE DE SOC! IMAGINI DRAMATICE) Desi artista a.

LIVETEXT VIDEO Soleimani a fost ucis pentru ca pregatea o actiune de anvergura ce ameninta sute de vieti americane A fost un raspuns la un atac iminent (Pompeo) Esmail Qaani este noul lider al Fortelor Quds

Generalul iranian Qassem Soleimani, seful fortelor de elita Quds, ucis intr-un raid american la Bagdad, pregatea o actiune de anvergura amenintand sute de vieti americane, a afirmat vineri seful diplomatiei americane Mike Pompeo, relateaza AFP. in timp ce Iranul ameninta SUA ca se va razbuna, presedintele american Donald Trump a spus ca generalul trebuia ucis de multa vreme, iar zeci de americani parasesc Irakul la apelul Departamentului de Stat al SUA. -----23:30: Donald Trump: Nu cautam o schimbare a regimului de la Teheran22. 00: Companiile americane din industria de aparare acuzate ca ar profita de razboi, actiunile lor la bursa crescand vertiginos21. 00: SUA suplimenteaza efectivele militare in Orientul Mijlociu19. 00: Un senator american republican a spus ca Soleimani incerca sa preia controlul in Irak pentru a folosi tara ca platforma pentru a ataca Statele Unite17. 30:Liderul suprem al Iranului Ayatollah Ali Khamenei l-a numit pe generalul Esmail Qaani, in varsta de 63 de ani, ca nou comandant al Fortelor de Elita Quds.

Cine este Esmail Qaani, noul lider al unitatii de elita din Garzile Revolutionare Iraniene. Succesorul generalului ucis de SUA crede ca 11 septembrie 2011 a fost o actiune de autovatamare

Esmail Qaani, in varsta de 63 de ani, a fost numit noul lider al unitatii de elita din cadrul Garzilor Revolutionare Iraniene, de catre liderul suprem Ayatollahul Khamenei, dupa ce Qassem Soleimani a fost ucis.

Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu. Artista a recunoscut oficial relatia FOTO

De-a lungul timpului, artista Oana Radu a tot negat speculatiile care au luat amploare, dupa ce se afisa tot mai mult cu antrenorul ei de fitness. insa a veniment momentul ca aceasta sa-si ia inima-n dinti si sa recunoasca ca este intr-o relatie cu acesta. Cine este si cum arata noul iubit al Oanei Radu .

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

Cine este fostul sot al Alinei Puscas. Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat din presa ca este inselata, la doar cateva luni de la cununie

Despre mariajul vedetei Antena 1, Alina Puscas si Viktor Bieltz, s-a scris la vremea respectiva mult in presa romaneasca. Alina, in 2014, afla din presa de scandal de relatia fostului sot cu o alta dama. Acest lucru a daramat-o complet, totul culminand cu divortul. Cine este fostul sot al Alinei Puscas Viktor Bieltz, fostul sot .

Andreea Raicu are o fetita adoptata. Vedeta a povestit cine este Maria si ce legatura au acum

Andreea Raicu este una dintre cele mai longevive prezente din showbiz-ul autohton. Putini stiu insa ca aceasta, desi nu a devenit mama pe cale biologica a mentinut o legatura speciala cu Maria, fetita pe care a cunoscut-o intr-un centru de plasament, si care, a devenit, la randul ei, mama. Andreea Raicu are o fetita adoptata .

Cine este barbatul din Sectorul 4 al Capitalei, ucis de fostii chiriasi. Motivul crimei

Eveniment tragic in Capitala. Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria sa locuinta. Care este motivul pentru care barbatul a ramas fara suflare? Barbat ucis cu brutalitate in sectorul 4 din Capitala Politia a fost anuntata in jurul orei 23:50 la locuinta unui barbat de 64 de ani .

Cine este si ce meserie are Nina Iliescu. De ce a stat mereu in umbra fostului presedinte

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte al tarii, Ion Iliescu este o doamna care a decisa sa ramana cumva intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile publice. Spre deosebire de sotul sau, Nina a ales discretia, nu doar pe parcursul celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de presedinte al tarii, ci pe parcursul .

Cine esteEsmail Qaani, noul comandant al fortelor de elita iraniene: un dusman familiar al SUA, care l-a atacat frecvent pe Trump

Esmail Qaani, noul comandant al Fortei de elita Quds, o unitate a Garzilor Revolutionare Iraniene, care a fost numit in functie dupa ce americanii l-au ucis pe generalul Qassem Soleimani, s-a laudat in trecut ca Iranul a omorat mai multe trupe americane comparativ cu pierderile suferite de iranieni din partea SUA si l-a ponegrit adesea pe presedintele american Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )