Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este noul sef al Companiei Nationale a Aeroporturilor Bucuresti

B1 B1,
Cine este noul sef al Companiei Nationale a Aeroporturilor Bucuresti

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti are, incepand de azi, un nou director general, dupa ce fostul director, Bogdan Mindrescu, a demisionat. Consiliul de Administratie l-a desemnat in aceasta functie pe Da. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor i-a convocat pe directorii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, i-a convocat astazi la minister pe directorii din cadrul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, inclusiv pe noul director general, Dan Baciu.

Ministrul Transporturilor i-a convocat pe directorii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, i-a convocat luni la minister pe directorii din cadrul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, inclusiv pe noul director general, Dan Baciu.

Dan Baciu a fost numit la conducerea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Un fost director financiar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, Dan Baciu, a fost numit luni in functia de director general, au confirmat, pentru News. ro, reprezentanti ai companiei. Fostul director general, Bogdan Mindrescu, a demisionat joi, dupa publicarea raportului Corpului de control al premierului care a anuntat o serie de nereguli in ultimi ani.

Mindrescu a demisionat din functia de director al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Bogdan Mindrescu a demisionat, ieri, din functia de director al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), in urma unui control al Corpului de control al ministrului Transporturilor care a fost trimis, la inceputul lunii, pentru a verifica modul in care Aeroportul Otopeni a ramas fara contract pentru servicii de curatenie si salubritate.

BOMBA de la Transporturi! Cine este NOUL DIRECTOR al CFR SA

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca, vineri, Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Ion Gavrila director general interimar al companiei. Ion GAVRILA va coordona activitatea CFR SA,.

Dan Baciu este noul director al companiei Aeroporturi Bucuresti

Dan Baciu, fost director financiar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroporturile Otopeni si Baneasa, a fost numit astazi in functia de director general, au confirmat, pentru Ziarul Bursa, reprezentantii companiei.

Cine este Ion Gavrila, directorul interimar al CFR

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interimar al companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis, vineri, AGERPRES. Gavrila va coordona.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )