Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este noul sef Tarom. Angajata in companie imediat dupa terminarea facultatii, a lucrat impreuna cu familia

Adevărul Adevărul,
Cine este noul sef Tarom. Angajata in companie imediat dupa terminarea facultatii, a lucrat impreuna cu familia

Compania nationala Tarom are, de miercuri, un nou director general, al patrulea din acest an si al treilea din ultima luna. Madalina Mezei lucreaza in companie inca din 1997, imediat dupa ce a terminat facultatea, iar de-a lungul timpului sotul, dar si alte rude i-au fost colegi. continuă pe Adevărul

Cine este noul secretar de stat de la Fonduri Europene

Premierul Viorica Dancila a numit un nou secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene.

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. A spulberat concurenta

Ion Tiriac a fost ales noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis. N-a avut prea multi adversari, dar candidatii au fost spulberati daca e sa ne uitam la numarul de voturi. Cine s-ar putea pune cu prestanta si cu averea afaceristului? Ion Tiriac, noul presedinte al FRT Miercuri, 19 iunie, in cadrul Centrului National de .

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

Cine este Adrian Zuckerman, viitorul ambasador al Americii, care are origini romanesti

Adrian Zuckerman ar putea fi viitorul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Are origini romanesti, vorbeste fluent limba romana, dar nu este un diplomat de cariera, asa cum este actualul ambasador al SUA, Hans Klemm. Cine este Adrian Zuckerman, americanul cu origini romanesti Acest Adrian Zuckerman ar fi favoritul lui Donald Trump, pe .

Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei AC Milan

Tehnicianul Marco Giampaolo este noul antrenor al echipei AC Milan, el semnand un contract pe doua sezoane, cu optiune pentru inca unul. La AC Milan, el il inlocuieste pe Gennaro Gattuso.

Siegfried Muresan: Weber trebuie sa fie noul sef al Comisiei Europene. Scoaterea din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan afirma ca Manfred Weber trebuie sa fie noul presedinte al Comisiei Europene si ca orice scoatere din joben a unui alt candidat inseamna ignorarea votului dat de oameni.

Ion Tiriac este noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis

Fostul sportiv Ion Tiriac a devenit, astazi, noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, el castigand din primul tur alegerile organizate la Centrul National de Tenis.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )