Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este Oase, alaturi de care CRBL a castigat Asia Express: topul celor mai tari momente cu ei din show VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Oase, alaturi de care CRBL a castigat Asia Express: topul celor mai tari momente cu ei din show VIDEO

CRBL si Oase sunt castigatorii Asia Express Drumul Elefantului, iar daca pe primul este cunoscut publicului larg, prietenul lui a aparut de nicaieri, insa a cucerit telespectatorii, fiind unul dintre cei mai apreciati concurenti din sezonul 2 al reality show-ului de la Antena 1. continuă pe Adevărul

CRBL si Oase, primele declaratii dupa ce au castigat Asia Express. Cantaretul a dezvaluit de ce a refuzat sa participe alaturi de sotie VIDEO

Castigatorii celui de-al doilea sezon Asia Express , cantaretul CRBL si dansatorul Oase, au povestit ce a insemnat pentru ei experienta din cadrul show-ului, dupa ce au devenit invingatori si au obtinut premiul in valoare de 30. 000 de euro.

Cine este Eugen Nicolicea, posibilul viitor ministru al Justitiei

Deputatul Eugen Nicolicea este varianta cea mai vehiculata sa-i ia locul lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei in conditiile in care PSD vrea remanierea acestuia din urma. in varsta de 62 de ani,.

Cine este Daniel Dines, afaceristul roman care doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Daniel Dines este cofondator si CEO al UiPath, un startup de pe segmentul de automatizare a proceselor, primul unicorn romanesc. Daniel Dines a terminat Facultatea de Matematica-Informatica din cadrul.

Cine este Tit-Liviu Brailoiu, posibilul viitor ministrul pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni

Senatorul Tit-Liviu Brailoiu este propunerea PSD pentru functia de ministru pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni. Brailoiu are 54 de ani si este senator de Constanta. Potrivit declaratiei de avere,.

Cine este Oana Florea, posibilul viitor ministru al Fondurilor Europene

Deputatul PSD Oana Consuela Florea este propunerea social-democratilor pentru Ministerul Fondurilor Europene in locul Rovanei Plumb. in varsta de 43 de ani, Oana Florea a fost aleasa pe listele PSD Bucuresti.

Opinia lui Tudor Chirila despre proiectul Educatia ne uneste: Viziunea este buna, dar cel mai mare obstacol este chiar ministrul care o promoveaza

Tudor Chirila a analizat proiectul Educatia care uneste, propus de Ministerul Educatiei pentru schimbarea educatiei pana in 2030, si a ajuns la concluzia ca, in ansamblu, viziunea este buna. Pe de alta parte, crede ca cel mai mare obstacol in calea implinirii acestei viziuni este chiar ministrul care o promoveaza. Chirila considera ca ar fi pacat ca cei care au elaborat documentul sa ajunga victimele inca unui exercitiu de imagine al Ecaterinei Andronescu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )