Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Capatos. Prima aparitie publica a Monicai, sambata seara

Playtech Playtech,
Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Capatos. Prima aparitie publica a Monicai, sambata seara

Prezinta una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania, dar multi dintre cei care il urmaresc pe Dan Capatos nu stiu cine este si cu ce se ocupa sotia lui. Monica apare in public foarte rar, preferand sa stea departe de lumina reflectoarelor. Ea este tot jurnalista si l-a cunoscut pe prezentatorul TV . continuă pe Playtech

si Dan Capatos, rivali. Ce se intampla, dupa ce sotia lui incepe emisiunea la Antena Stars

Si Dan Capatos vor fi rivali incepand de luni, 21 octombrie. Cel putin in ceea ce priveste audientele. Sotia lui va prezenta emisiunea Like a Star, la postul de televiziune Antena Stars. Show-ul Gabrielei se va intercala cu cel al lui Capatos, de la Antena 1. si Dan Capatos, .

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

Dan Barna, prima reactie dupa investigatiile Rise Project. Spune ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, a avut prima reactie dupa aparitia anchetei privind averea lui facuta de site-ul de investigatii Rise Project. Oficialul sustine ca vine cu probe solide sa demonteze aceste pietricele. Dan Barna a avut prima reactie dupa investigatiile Rise Project Miercuri seara, in ziua in care Ludovic Orban a fost numit premier de .

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru. Tanarul, cautat de politie dupa ce a injunghiat un om, in Timisoara

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, a ajuns sa fie certat cu legea. Tanarul este cautat, in momentul de fata, de catre politisti, dupa ce ar fi injunghiat o persoana. Momentele socante s-au petrecut in Timisoara, sambata, in jurul orei 5:00, dupa ce a avut loc un atac in apropierea unui club din acest oras.

Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar multe fete ar face orice sa ii fie in preajma. Tanarul care a facut deja primul milion de euro din publicitate o iubeste insa pe Smaranda, o frumoasa bruneta de liceu. Vloggerul Selly este indragostit de Smaranda. Iubita lui face furori pe Instagram Selly, pe numele .

Dan Petrescu, prima reactia dupa victoria obtinuta in fata Craiovei

Tehnicianul Dan Petrescu a vorbit la cald dupa victoria cu Universitatea Craiova din etapa a 13-a in Liga 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )