Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este Oliver-Felix Banila, propunere ministrului Justitiei pentru sefia DIICOT

Antena3 Antena3,
Cine este Oliver-Felix Banila, propunere ministrului Justitiei pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni CSM propunerea de numire a lui Felix Banila in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organiza. continuă pe Antena3

Oliver Felix Banila, propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus luni pe Oliver Felix Banila pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Daniel Horodniceanu, despre numirea la sefia DIICOT: Sunt curios care au fost criteriile ce au stat la baza deciziei ministrului Justitiei / Ce spune Felix Banila, cel propus pentru aceasta functie

Actualul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, care nu a mai fost propus de catre Tudorel Toader pentru inca un mandat la conducerea structurii, a declarat pentru Mediafax ca este curios care a fost criteriile care au stat la baza deciziei ministrului Justitiei. in schimb, Felix Banila, cel propus de ministrul Justitiei pentru a ocupa functia de procuror-sef DIICOT, a declarat pentru Mediafax ca are experienta, proiectele si intruneste conditiile pentru a ocupa aceasta functie, precizand ca vrea sa realizeze un colectiv inchegat.

Raluca Pruna, atac la adresa ministrului Justitiei: Sunt mult mai buna decat Tudorel Toader

Circa 5. 000 de persoane au participat sambata seara in Piata Victoriei din Bucuresti la un protest antiguvernamental si impotriva modificarii legilor justitiei. La protest a participat si fostul ministru.

Cine este singurul cautator de aur autorizat din Romania

Singurul cautator de aur autorizat din Romania este o femeie de 52 de ani. Georgeta merge pe urmele pretiosului metal pe cateva parauri din Apuseni, din asa-numita zona a Patrulaterului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )