Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este singurul cautator de aur autorizat din Romania

B1 B1,
Cine este singurul cautator de aur autorizat din Romania

Singurul cautator de aur autorizat din Romania este o femeie de 52 de ani. Georgeta merge pe urmele pretiosului metal pe cateva parauri din Apuseni, din asa-numita zona a Patrulaterului. continuă pe B1

Dezvaluire incendiara a jurnalistei Sorina Matei: Cine este fostul procuror DNA audiat in Comisia SRI

Jurnalista Sorina Matei dezvaluie cine este procurorul audiat saptamana trecuta in Comisia parlamentara de control al activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI). Procurorii DNA dati afara din DNA.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Veste teribila pentru soferii din Romania. Cum ii afecteaza in mod direct retragerea SUA din acordul cu Iranul

Soferii din Romania vor avea de suferit dupa anuntul SUA privind retragerea din acordul nuclear cu Iranul. Petrolul a ajuns la 77,89 de dolari pe baril si este estimat sa ajung la 90-100 de dolari pe baril,.

Inspectia Judiciara, ample controale la instantele din Romania. Ce s-a verificat. Anuntul EXPLOZIV al institutiei

Inspectia Judiciara a verificat timp de o luna toate instantele din Romania. Mai exact, au fost verificate toate curtile de apel din Romania privind stabilirea si/sau recuperarea prejudiciului.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

Eurovision 2018: Cine este Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans care reprezinta Romania

Cristina Caramarcu este solista trupei The Humans care reprezinta Romania la Eurovision 2018. Aceasta este originara din Tecuci si provine dintr-o familie in care muzica s-a mancat pe paine, tatal ei fiind, la.

Cine este Cristina Balan, noul ambasador al Republicii Moldova la Washington

Cristina Balan, vicepresedintele Partidului Democrat din Moldova PDM), este noulambasador al Republicii Moldova in Statele Unite ale Americii. Anuntul a fost facut, marti, de catre liderul PDM, Vlad.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )