Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este omul cu cel mai mare salariu dintr-un Mega Image. Cat castiga si ce responsabilitati are

Antena3 Antena3,
Cine este omul cu cel mai mare salariu dintr-un Mega Image. Cat castiga si ce responsabilitati are

Mega Image este un lant de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat in Bucuresti in 1995. continuă pe Antena3

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

VIDEO Bogdan Licu, despre acuzatiile de plagiat in lucrarea de doctorat: Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori, este cel mai mare regret al meu, dar nu pot admite sa fiu tap ispasitor

Actualul procuror general interimar Bogdan Licu a explicat luni, la interviul pentru functia de prim-adjunct al procurorului general, ca nu a candidat pentru postul de procuror general, ci pentru adjunct, pentru ca nu a vrut sa afecteze nici macar conjunctural imaginea institutiei, in conditiile in care a fost acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat de catre o parte limitata a presei. El a sustinut ca isi reproseaza ca la momentul elaborarii tezei nu a fost suficient de pregatit pentru acea etapa si ca a tratat-o cu superficialitate. Da, recunosc, am realizat o teza cu unele erori , dar de aici pana la a a sustine ca am realizat un furt este o cale lunga . Nu pot admite sa fiu un tap ispasitor pentru niste comportamente inradacinate in viata academica din Romania, a declarat Licu.

Budapesta, orasul european cu cel mai mare numar de calatori care merg cu metroul usor si tramvaiele clasice

Budapesta, Praga si Paris sunt orasele europene cu cei mai multi calatori in sistemele de metrou usor si tramvai clasic, arata un raport care mentioneaza ca, dupa anul 2000 un total de 70 de orase europene au re)deschis linii de tramvai sau de metrou usor. Raportul este realizat de International Association of Public Transport UITP).

Cine joaca rolul Printesei Diana in serialul The Crown. Nici ca se putea o asemanare mai mare

Regretata Printesa Diana va fi readusa la viata datorita rolului care i-a fost dedicat in serialul britanic The Crown. Cea care a primit acest rol memorabil este actita Emma Corrin, in varsta de doar 24 de ani. Asemanarea intre tanara si Diana Spencer este una uimitoare, aceasta facand furori in randul celor care au urmarit .

BLUE MONDAY. 20 ianuarie este cea mai deprimanta zi a anului 2020. E lunea cu cel mai mare risc suicidar

An de an, pe 20 ianuarie, in a treia zi de luni din luna, se sarbatoresteBlue Monday.

Maria Constantin, imagine emotionanta alaturi de fiul ei. Cine este tatal lui Codrin

Maria Constantin se pare ca se bucura din plin de reusite pe toate plaurile. Daca pe plan profesional si amoros a iesit soarele pe strada ei, este mandra de o legatura mai stransa decat niciodata cu micutul sau. Cum s-a fotografiat artista? Maria Constantin, imagine emotionanta alaturi de copilul ei Soarele a rasarit si pe .

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

Bugetul propus pe anul 2020 al Devei va fi mai mare cu 15 la suta fata de cel din anul 2019

Bugetul Devei pe anul 2020 va fi mai mare cu 15 la suta fata de anul precedent, anunta reprezentantii municipalitatii.

IN DECEMBRIE: Pretul gazelor romanesti, cu 32% mai mare decat pe bursa de la Viena

Pretul gazelor romanesti pe Bursa Romana de Marfuri BRM) a ajuns, in decembrie, la 103,71 lei pe MWh, cu 32% mai mare decat cel al resurselor tranzactionate pe bursa de la Viena, potrivit datelor BRM.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )