Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Playtech Playtech,
Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana . continuă pe Playtech

Ea este iubita lui Sean Penn! Este cu 32 de ani mai tanara!

Sean Penn s-a iubit de-a lungul anilor cu unele dintre cele mai ravnite femei din lume, dar iata cine este partenera lui din prezent! Este cu 32 de ani mai tanara! .

Cine este militarul care s-a sinucis in post, la Cluj-Napoca. Cum l-au gasit colegii

Barbatul care si-a pus capat zilelor, cand era pe post, la Cluj-Napoca, a fost descoperit de catre colegii sai. Militarul s-a sinucis intr-o garnizoana, iar identitatea sa a fost facuta publica, de catre autoritati. A fost deschisa si o ancheta in urma mortii sale, pentru a putea fi stabilit ce l-a detarminat pe militarul MApN .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si 16 terenuri. Cu ce s-a ocupat tatal ei in perioada comunismului

In Romania lucrului bine facut, avem parte de oameni politici cu trecuturi, care mai de care, mai pestrite, cu averi aparute peste noapte, cu sume mari de bani, nejustificati, in conturi bancare. in articolul de fata va propunem spre analiza un astfel personaj, mioritic. Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )