Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este protagonista sezonului doi a serialului Bridgerton

România Liberă România Liberă,
Cine este protagonista sezonului doi a serialului Bridgerton

Netflix a ales cine va juca rolul principal feminin al unuia dintre cele mai vizionate seriale al pl. continuă pe România Liberă

Cine va fi protagonista sezonului doi a serialului Bridgerton

Actrita Simone Ashley, cunoscuta pentru rolul din Sex Education, va fi protagonista celui de-al doilea sezon al Bridgerton, despre care Netflix a spus ca este cel mai de succes serial al sau.

Actorul Rege-Jean Page, starul serialului Bridgerton, va fi gazda emisiunii Saturday Night Live

Actorul Rege-Jean Page, starul serialului Bridgerton, lansat de Netflix la finalul anului trecut, va fi gazda emisiunii Saturday Night Live, potrivit Variety.

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Romanii au Talent. Florin Calinescu aproape a plans de emotie

Tanarul care a luat Golden Buzz la Romanii au Talent a venit din Germania si i-a ridicat in picioare pe toti cei din juriu, lasandu-i efectiv fara cuvinte cu numarul lui. Juriul a ramas fara cuvinte Remi Martin este un acrobat din Germania, care are si origini franceze. Concurentul a facut un numar spectaculos la .

Problema majora a societatii, expusa la Romanii au Talent. Cine este Ana Maria Bitica, de 14 ani VIDEO

O alta concurenta care a impresionat, vineri seara 12 februarie), la Romanii au Talent, a fost Ana Maria Bitica, in varsta de 14 ani. Adolescenta a transmis un mesaj puternic prin dansul sau contemporan, iar la final a primit patru de DA. Ana Maria Bitica a impresionat juriul cu mesajul sau intrebata de Alexandra Dinu .

Cine este Stefan Mandachi de la Sef sub acoperire. A declansat un adevarat fenomen national cu ideile sale

Stefan-Valentin Mandachi s-a nascut pe 11 februarie 1986, in Calarasi. Este fondatorul mai multor francize, printre care putem enumera si cel mai mare lant de restaurante cu specific grecesc, de tip servire, din Romania dar si din estul Europei. Spartan este una dintre cele mai profitabile afaceri ale antreprenorului. Cu toate acestea, la baza, profesia .

Cine este iubita lui Cheloo. Cei doi au impreuna doi copii FOTO

Cheloo, pe numele sau real Catalin Stefan Ion 42 de ani), a reusit, de-a lungul timpului, sa isi pastreze viata personala departe de ochii curiosilor. Rapperul este divortat, iar in prezent se afla intr-o relatie cu Daniela Moraru. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita si un baiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )