Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Antena3 Antena3,
Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al. continuă pe Antena3

Cine este Radu Oprea, noul ministru pentru Mediul de Afaceri: Are o firma abonata la contracte cu statul si e trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Senator PSD de Prahova Radu Oprea 47 de ani) a fost desemnat de conducerea partidului pentru postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, in locul lui Ilan Laufer. Radu Oprea este vicepresedinte PSD Prahova si a fost trimis in judecata in 2016 de Parchetul General pentru evaziune fiscala si spalare de bani. O firma pe care o controleaza a fost abonata in trecut la contracte cu statul.

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult, scrie News. ro. In 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult. in 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Cine este Petru-Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor: Seful tinerilor social democrati (TSD) din Iasi, absolvent de Informatica

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus ministru al Comunicatiilor, este seful organizatiei Tinerii Social Democrati TSD) Iasi si consilier judetean. Absolvent al Facultatii de Informatica, Bogdan Cojocaru este manager de peste 5 ani in cadrul iSys Professional, un furnizor de servicii de monitorizare parcuri auto, de unde in 2016 a incasat venituri anuale de 73. 305 lei, si colaboreaza si cu firma IT Maguay Impex SRL, de la care a incasat 9. 985 lei, potrivit declaratiei de avere. In acelasi an a incasat inca 13. 491 lei ca membru in AGA societatii Servicii Publice Iasi.

Cine este Anton Anton, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Energiei

Anton Anton, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Energiei, s-a nascut pe 22 decembrie 1949, la Timisoara. A mai indeplinit functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si.

Cine este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea pentru Ministerul Finantelor

Eugen Orlando Teodorovici s-a nascut in 12 august 1971. El este absolvent al Academiei de Studii Economice si are un doctorat in managementul fondurilor europene. in perioada 2000 - 2004, Teodorovi.

Cine este George Ivascu, propunerea PSD pentru Ministerul Culturii: Membru al Masoneriei, directorul Teatrului Metropolis

George Ivascu are 49 de ani, este actor, director al Teatrului Metropolis din 2007 finantat de Primaria Capitalei, iar potrivit declaratiei de interese din 2017 este membru in Marea Loja Nationala Romana. Pe internet circula filmari in care Ivascu apare in timpul unor presupuse ritualuri masonice. George Ivascu a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in anul 1993. Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie, iar din 1996 a activat ca actor la Teatrul National I. Caragiale, Bucuresti TNB).

Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului si Sportului - Biografie

Ioana Bran, favorita pentru Ministerul Tineretului si Sportului, dupa demisia lui Marius Dunca, are 31 de ani si este fiica unui om de afaceri din Satu Mare. Ioana Bran, nascuta pe 31 octombrie 1986, este un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )