Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este Radu Oprea, noul ministru pentru Mediul de Afaceri: Are o firma abonata la contracte cu statul si e trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Hotnews Hotnews,
 Cine este Radu Oprea, noul ministru pentru Mediul de Afaceri: Are o firma abonata la contracte cu statul si e trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Senator PSD de Prahova Radu Oprea 47 de ani) a fost desemnat de conducerea partidului pentru postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, in locul lui Ilan Laufer. Radu Oprea este vicepresedinte PSD Prahova si a fost trimis in judecata in 2016 de Parchetul General pentru evaziune fiscala si spalare de bani. O firma pe care o controleaza a fost abonata in trecut la contracte cu statul. continuă pe Hotnews

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Radu Stefan Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, senator aflat la al doilea mandat. El este trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Radu Stefan Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri in Guvernul Dancila, este senator aflat la al doilea mandat, ales sub sigla PSD si a fost prefect al judetului Prahova timp de noua luni. in ianuarie 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata alaturi de fostul sau partener de afaceri, Mihai Stefanescu, intr-un dosar de evaziune fiscala in care au fost inculpate mai multe dintre firmele controlate de cei doi.

Cine este Sorina Pintea, propunere PSD pentru Ministerul Sanatatii

Sorina Pintea, noua propunere a PSD-ALDE pentru ministerul Sanatatii, a studiat la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca in perioada 1984-1988, unde a terminat facultatea de economie. Sorina Pintea a.

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

Danut Andrusca, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Bogdan Petru Cojocaru este in acest moment seful organizatiei de Tineretului Social Democrat Iasi, dar si consilier judetea PSD. Potrivit ultimei declaratii de avere, Cojocaru.

Cine este Rovana Plumb, propusa ministru al Fondurilor Europene

Rovana Plumb, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Fondurilor Europene, s-a nascut la 22 iunie 1960, la Bucuresti. Licentiata a Facultatii Utilaje si Ingineria Produselor Chimice,.

Cine este Stefan-Radu Oprea, propus pentru Ministerul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Stefan-Radu Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a fost prefect al judetului Prahova. In prezent este senator PSD de Prahova in legislatura 2016-2020, potrivit Agerpres .

Cine este Victor Negrescu, propunerea pentru ministru al Afacerilor Europene

Europarlamentarul Victor Negrescu este propunerea PSD pentru functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. La nivelul UE, Victor Negrescu face parte din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si.

Cine este Viorel Stefan, noul vicepremier al Guvernului Dancila. Fost ministru de Finante in guvernul Grindeanu, criticat in mod repetat de Liviu Dragnea

Deputatul PSD Viorel Stefan, 62 de ani, seful comisiei de buget finante al Camerei Deputatilor a fost validat pentru functia de vicepremier. Stefan a mai indeplinit functia de ministru de Finante in Guvernul Grindeanu, dar a fost remaniat in urma unor acuzatii repetate venite din partea presedintelui PSD Liviu Dragnea, dar si ale lui Sorin Grindeanu. Dragnea se aratase deranjat de forma proiectului de buget pe care ministerul lui Viorel Stefan o lansase in dezbatere. El i-a imputat ministrului de Finante ca in proiectul de buget nu sunt cuprinse anumite masuri promise de PSD, iar alocarile unor ministere nu reflecta programul de guvernare al social-democratilor. Dupa parasirea demnitatii ministeriale, a revenit la conducerea comisiei de specialitate din Camera Deputatilor. Stefan este membru PSD din 1993, el avand la activ trei mandate de senator si doua de deputat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )