Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Playtech Playtech,
Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Raluca Aprodu este una din actritele tinerei generatii, apreciata atat pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara, cat si pe marele ecran, avand la activ cateva productii importante. Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV Raluca Aprodu este angajata cu carte de munca la mana . continuă pe Playtech

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV Episodul 2, sezonul 3. VIDEO

VLAD a revenit pe ecrane, pe 24 februarie, de la 20:30, la PRO TV. Telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura un episod cu multa actiune si rasturnari de situatie la tot pasul. inceputul de sezon este plin de tensiune, dramatism si actiune. Serialul Vlad de pe Pro Tv sezonul 3, episodul 2 -Live .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Vladuta Lupau, imaginea care i-a topit pe fani. Sa-ti traiasca! Cine este bebelusul cu care s-a pozat

Vladuta Lupau i-a topit pe fanii sai in ultima sa postare. Iubita cantareata s-a lasat fotografiata cu un bebelus adorabil. Cine este copilul si ce comentarii a primit tanara solista? Vladuta Lupau s-a pozat cu un bebelus Cunoscuta cantareata Vladuta Lupau a induiosat inimile tuturor cu ultima postare pe care a facut-o pe retelele de .

Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu in umbra Regelui

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai noii generatii. Ianis Hagi a inceput sa joace fotbal de indata ce a invatat sa mearga si s-a lansat cu succes in lumea fotbalului romanesc, fiind sustinut de tatal lui. Cine este mama lui .

Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Dupa egalul inregistrat de FCSB in prima etapa a play-off-ului Ligii I, 2-2 pe terenul celor de la FC Botosani, patronal ros-albastrilor se gandeste la unele modificari in lot. Gigi Becali a anuntat o posibila achizitie de un million de euro pentru FCSB. Acesta este suma pe carfe vrea sa o plateasca pentru unul dintre .

Personaj nou in serialul Vlad: cine e actrita care se alatura distributiei si ce rol va avea

In distributia serialului Vlad, difuzat de Pro TV, a fost introdus un nou personaj, o actrita ce va juca rolul sotiei unui politician important.

Cine este Lucian Heius, propunerea lui Citu pentru Ministerul Finantelor

Lucian Ovidiu Heius este deputat ales in circumscriptia Hunedoara din 2016 si vicelider al Partidului National Liberal din septembrie 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )