Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu in umbra Regelui

Playtech Playtech,
Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu in umbra Regelui

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti ai noii generatii. Ianis Hagi a inceput sa joace fotbal de indata ce a invatat sa mearga si s-a lansat cu succes in lumea fotbalului romanesc, fiind sustinut de tatal lui. Cine este mama lui . continuă pe Playtech

Liviu Varciu va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1

Liviu Varciu este de trei ori mai fericit, caci va fi din nou tata. Cine este mama celui de-al treilea copil al vedetei Antena 1? Liviu Varciu, tata pentru a treia oara Liviu Varciu a fost casatorit intre 2009 si 2010 cu Adelina Pestritu. Din relatia cu Amy Teiceanu, prezentatorul de televiziune are o fiica, .

Europa League: Ce dueluri vom avea in optimi - Cu cine va juca Rangers-ul lui Ianis Hagi

Formatia Glasgow Rangers, la care joaca Ianis Hagi, va intalni echipa Bayer Leverkusen in optimile de finala ale Ligii Europa, s-a stabilit la tragerea de sorti care a avut loc vineri, la Nyon.

Ianis Hagi, sansa vietii lui! Ce propunere a primit fiul regelui. E vorba despre 5 milioane de euro

Oficialii lui Rangers i-au facut o promisiune bomba lui Ianis Hagi! Tanarul se pare ca traieste cele mai frumoase clipe din viata sa, iar soarele nu-si mai face alt drum decat in calea sa. Reusite peste reusite pentru fiul lui Regelui fotbalului romanesc! Ce-l asteapta de data asta? Ianis Hagi, propunere de nerefuzat de 5 .

FOTO Ianis Hagi a stralucit intr-un meci colosal: Englezii au publicat lista celor 26 de echipe care l-au urmarit

Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea celor de la Rangers in optimile Ligii Europa, iar prestatia sa foarte buna, atat in tur, cat si in retur, a fost remarcata de marile cluburi de pe continent.

Ianis Hagi, inger si demon pentru Rangers: Romanul a irosit un penalty in partida cu Braga, dar a pasat decisiv la golul victoriei, iar echipa sa merge in optimile Europa League

Glasgow Rangers, echipa scotiana la care evolueaza Ianis Hagi, a obtinut calificarea in optimile de finala ale Europa League, dupa ce a invins-o pe Braga si in returul din Portugalia, scor 0-1 2-4 la.

Ianis Hagi i-a cucerit pe scotieni, care au inceput deja sa faca bani din imaginea romanului

Ianis Hagi i-a cucerit pe suporterii scotieni, dupa ce a marcat deja de trei ori si a oferit o pasa de gol in timpul evolutiilor sale in tricoul formatiei Rangers.

Rezultatele tragerii la sorti in optimile Europa League. Misiune grea pentru Ianis Hagi, singurul roman in competitie

In urma tragerii la sorti desfasurate, vineri, s-au decis meciurile din optimile de finala ale Europa League, Ianis Hagi fiind singurul roman ramas in aceasta faza a competitiei.

Ianis Hagi, o optiune pentru Real Madrid? O legenda a clubului spaniol il vede potrivit pe Santiago Bernabeu

Unul dintre fostii marii fundasi ai lui Real Madrid, Fernando Hierro, vede in Ianis Hagi o optiune in obtinerea performantei la clubul spaniol.

Ianis Hagi a prins curaj la Rangers. Vorbeste ca un adevarat lider de echipa

Imprumutat in iarna de la Genk, mijlocasul Ianis Hagi are parte de un debut cum nu se poate mai fericit in tricoul formatiei Glasgow Rangers.

Ianis Hagi, printre cei mai buni la Braga: Ce nota a primit si cum a fost descrisa prestatia sa

Ianis Hagi a fost primul jucator schimbat de Steven Gerrard, in minutul 71, insa, cat a stat pe teren, a facut un meci bun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )