Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cine este Regele Tatuajelor din Parlament, care s-a lasat fotografiat pe malul marii (FOTO)

B1 B1,
Cine este Regele Tatuajelor din Parlament, care s-a lasat fotografiat pe malul marii (FOTO)

Parlamentarul PSD Cristian Rizea a fost supranumit baiatul rau pentru ca este cel mai tatuat om politic. Cu toate acestea, politicianul nu isi ascunde tatuajele, ci este foarte mandru de. continuă pe B1

Cine este vedeta de la noi care arata asa in costum de baie!

Si-a lasat fanii cu gura cascata dupa ce a postat mai multe fotografii in costum de baie. Lucreaza din greu la sala pentru un corp de invidiat si asta se vede. Artista si-a surprins fanii cu un trup de zeita pe pl.

Filmuletul zilei: Tigrul este regele animalelor pe uscat, insa in apa lucrurile sunt total opuse. Cum a fost pacalit animalul de cateva rate (VIDEO)

Se cunoaste faptul ca tigrul este regele animalelor pe uscat, insa in apa lucrurile stau total diferit. Un filmulet in care mai multi tigrii se lupta sa vaneze rate din apa a devenit.

Cine este denuntatorul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, acuzat ca a primit un milion de euro de la SOV

Noi dezvaluiri din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu, in care a fost deja retinut viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse EVZ, denuntatorul in acest.

Horia Simu dezvaluie cine este consilierul prezidential care a luat 25% mita in dosarul ANRP

Omul de afaceri Horia Simu a declarat marti ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiti de el de la ANRP, sustinand ca este putin nedrept ca acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA.

S-a aflat cine sunt autorii atacului din biserica franceza. ISIS a facut publica inregistrarea cu juramantul celor doi teroristi

Statul Islamic a difuzat o inregistrare video cu doi indivizi prezentati ca fiind autorii atacului din Franta, in care a fost ucis un preot de 86 de ani. Cei doi ii jura credinta asa-zisului.

Cine sunt autorii atacului din biserica catolica din Franta

Cel de-al doilea autor al atacului comis intr-o biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray, in Normandia nord-vestul Frantei), in urma caruia un preot a fost ucis, a fost identificat oficial ca Abdel Malik Nabil Petitjean, 19 ani, a anuntat joi parchetul, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

TURCIA cere pedepsirea unui jurnalist din KOSOVO, care a scris despre lovitura de stat. Ce raspunde guvernul de la Pristina

Solicitarea Turciei adresata autoritatilor de la Pristina de a pedepsi un jurnalist pentru comentarii in legatura cu lovitura de stat esuata din Turcia este inacceptabila si o exagerare, sustine o declaratie a Ministerului de Externe din Kosovo.

CAZ HALUCINANT: Strania poveste a lui Benjamin Button a ajuns reala. Cum arata copilul de patru ani din Bangladesh care pare un batranel de 80 de ani (FOTO)

Situatie incredibila pentru un copil din satul Magura, sudul Bangladeshului. Desi are doar patru ani, Bayezid Hossain arata ca de 80, din cauza unei boli destul de rare. Cand a fost nascut, copilul.

Orasul din Romania care a investit milioane de euro in turism. A devenit una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta

Cu 194 de milioane de euro finantari nerambursabile, Oradea se plaseaza in fruntea listei in topul oraselor care au atras fonduri europene anul trecut, informeaza businessmagazin. ro. Investitiile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )