Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Playtech Playtech,
Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

Cine este romanul ucis in atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani si oprise la un chiosc sa-si ia de mancare. N-a mai apucat sa coboare din masina

Romanul ucis in atentatul din Germania este un tanar din Giurgiu. Acesta era nepotul primarului din comuna Singureni si se afla in masina sa cand a fost impuscat de atacator.

MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus. Ce se intampla pe nava de croaziera

Ministerul Afacerilor Externe a declarat noi informatii in legatura cu starea pacientului roman, care este infectat cu coronavirus. Acesta a fost diagnosticat cu virusul in timp ce se afla pe nava de croaziera. MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus MAE face un anunt despre starea pasagerului roman aflat la bordul navei de .

Povestea copilului erou care a salvat 3.000 de copii din robie. Avea 12 ani cand a fost ucis

Iqbal este copilul erou care a salvat 3. 000 de copii din sclavie. Avea doar 12 ani cand a fost ucis, insa prin sacrificiile sale a facut lumea un loc mai bun.

Povestea copilului erou care a salvat 3.000 de copii din robie. Avea 12 ani cand a fost ucis, dar lumea nu a mai fost la fel

Iqbal este copilul erou care a salvat 3. 000 de copii din sclavie. Avea doar 12 ani cand a fost ucis, insa prin sacrificiile sale a facut lumea un loc mai bun.

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Cine este omul cheie al lui Putin care a ramas pe dinafara: cum a transformat Rusia

Dupa cateva decenii de a activa cu aceeasi echipa de subalterni, Vladimir Putin se pare ca a inceput sa-i trieze. Din acest motiv, in urma cu mai putin de 24 de ore, unul dintre consilierii de la Moscova a fost demis. Existau de mult timp speculatii sau zvonuri financiare legate de destinul lui Vladislav Surkov, .

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )