Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea . continuă pe Playtech

Billie Eilish socheaza dupa ce a castigat cel mai important premiu la Brit Awards 2020: Simt ca lumea ma uraste

2020 este fara doar si poate anul lui Billie Eilish, insa cu toate ca a castigat aseara cel mai important premiu la Brit Awards 2020, celebra artista declara cu lacrimi in ochi sa simte ura din partea lumii! .

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

Fotografie monumentala cu pregatirile pentru Defender Europe 20, cel mai mare exercitiu NATO din ultimul sfert de veac

Europa devine usor, usor scena celui mai important exercitiu NATO din ultimul sfert de secol. Defender Europe 20 este pe punctul de a incepe, astfel ca militarii spatiului euroatlantic au inceput mobilizarea.

Cine este omul cheie al lui Putin care a ramas pe dinafara: cum a transformat Rusia

Dupa cateva decenii de a activa cu aceeasi echipa de subalterni, Vladimir Putin se pare ca a inceput sa-i trieze. Din acest motiv, in urma cu mai putin de 24 de ore, unul dintre consilierii de la Moscova a fost demis. Existau de mult timp speculatii sau zvonuri financiare legate de destinul lui Vladislav Surkov, .

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut .

Cel mai bogat om de pe planeta va fi finanta cu o suma record activitatile de combatere a schimbarilor climatice. Despre ce cifra este vorba

Jeff Bezos, directorul general executiv al companiei Amazon si totodata cel mai bogat om din lume, a pregatit suma de zece miliarde de dolari pentru finantarea cercetatorilor, a activistilor, organizatiilor.

Dumitru Comanescu, bucuresteanul desemnat oficial al treilea cel mai varstnic barbat de pe planeta

Dumitru Comanescu este un fost inginer agronom din Bucuresti cu o poveste de viata fabuloasa. insa ceea ce i-a adus recunoasterea mondiala este faptul ca a ajuns la varsta de 111 ani si trei luni, devenind astfel al treilea cel mai varstnic barbat in viata din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )