Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este Sarah McBride, prima femeie transgender din Senatul american? A fost casatorita timp de patru zile cu un barbat nascut femeie

Adevărul Adevărul,
Cine este Sarah McBride, prima femeie transgender din Senatul american? A fost casatorita timp de patru zile cu un barbat nascut femeie

Pe langa Kamala Harris, cea care ar putea deveni prima femeie de culoare in functia de vice-presedinte al SUA, o alta persoana scrie istorie dupa alegerile de peste Ocean. E vorba despre Sarah McBride. continuă pe Adevărul

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Premiera in Statele Unite. Kamala Harris devine prima femeie vicepresedinte din istoria tarii

Senatoarea Kamala Harris va deveni prima femeie vicepresedinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Cunoscuta ca un proeminent politician de culoare, in egala masura ea este mandra si de radacinile ei.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Kamala Harris, primul discurs dupa victorie: Sunt prima femeie vicepresedinte, dar nu voi fi si ultima. America este tara tuturor posibilitatilor VIDEO

Kamala Harris, care a facut istorie devenind sambata seara prima femeie aleasa vicepresedinte al SUA, a spus in discursul sustinut dupa anuntul victoriei ca fiecare fetita din America stie acum acest lucru este posibil, amintind lupta femeilor pentru dreptul de a vota si de a fi alese in functii de inalta demnitate publica.

Kamala Harris, primul discurs dupa victorie: Sunt prima femeie vicepresedinte, dar nu voi fi si ultima. America este tara posibilitatilor VIDEO

Kamala Harris, care a facut istorie devenind sambata seara prima femeie aleasa vicepresedinte al SUA, a spus in discursul sustinut dupa anuntul victoriei ca fiecare fetita din America stie acum acest lucru este posibil, amintind lupta femeilor pentru dreptul de a vota si de a fi alese in functii de inalta demnitate publica.

Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al Statelor Unite, intra in istorie

Este consacrarea unei cariere in afara normelor comune: Kamala Harris, fost procuror si fiica de imigranti, intra in istorie ca prima femeie care va ocupa functia de vicepresedinte al Statelor Unite, scrie AFP.

Kamala Harris devine prima femeie vicepresedinte de culoare cu origini sud-asiatice a SUA

Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte de culoare si prima femeie vicepresedinte sud asiatica a SUA, care reprezinta o noua fata a puterii politice, potrivit CNN.

Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil. A colaborat cu Rihanna

Este vorba despre artista care a colaborat cu J Balvin, dar a urmat si cursuri in cadrul unei institutii prestigioase, acolo unde au studii artisti internationali precum Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo si Janet Jackson. Cine este noua concurenta de la Bravo, ai stil Mentionam ca editia de sambata seara a show-ului Bravo, ai Stil! Celebrities .

Cine este femeia ideala pentru Cornel Ilie. De ce a divortat, de fapt

Artistul a vorbit despre divortul de sotia sa, insa si despre cum ar trebui sa fie, dupa parerea lui, femeia ideala. Vestea precum ca divorteaza de Eliza a venit ca un soc pentru fani, dar si pentru apropiati. Desi divorteaza, Cornel Ilie sustine ca ramas in relatii foarte bune cu Eliza de dragul copiilor. Cine .

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )