Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al Statelor Unite, intra in istorie

Hotnews Hotnews,
 Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al Statelor Unite, intra in istorie

Este consacrarea unei cariere in afara normelor comune: Kamala Harris, fost procuror si fiica de imigranti, intra in istorie ca prima femeie care va ocupa functia de vicepresedinte al Statelor Unite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Premiera in Statele Unite. Kamala Harris devine prima femeie vicepresedinte din istoria tarii

Senatoarea Kamala Harris va deveni prima femeie vicepresedinte din istoria Statelor Unite ale Americii. Cunoscuta ca un proeminent politician de culoare, in egala masura ea este mandra si de radacinile ei.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Kamala Harris devine prima femeie vicepresedinte de culoare cu origini sud-asiatice a SUA

Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte de culoare si prima femeie vicepresedinte sud asiatica a SUA, care reprezinta o noua fata a puterii politice, potrivit CNN.

VIDEO Kamala Harris, catre Biden: Am reusit, Joe

Kamala Harris, care devine prima femeie de culoare in functia de vicepresedinte in SUA, scrie ca aceste alegeri sunt despre sufletul Americii si despre dorinta americanilor de a lupta. Ea l-a sunat pe Joe Biden sa il felicite pentru victoria in alegeri, spunand Am reusit, Joe!.

Gabriela Firea: Kamala Harris scrie istorie! Ea a devenit prima femeie vicepresedinte de culoare a SUA

Senatoarea Kamala Harris va deveni prima femeie vicepresedinte din istoria SUA. Faptul istoric a fost salutat, sambata seara, de prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea.

Prima convorbire intre Kamala Harris si Joe Biden, dupa anuntul victoriei: Am reusit, Joe! VIDEO

Kamala Harris, care in ianuarie va deveni primul vicepresedinte femeie al SUA, dar si primul vicepresedinte de culoare, a postat pe Twitter imagini cu ea vorbind cu presedintele ales Joe Biden la telefon dupa ce presa a anuntat ca au castigat alegerile.

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

Cine este Kamala Harris. Povestea de viata a celei care ar putea deveni vice-presedintele Americii

Joe Biden candideaza in tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidentiale din SUA. Iata cine este femeia care ar putea deveni vice-presedintele Americii.

Ce atributii va avea Kamala Harris, daca devine vicepresedintele SUA dupa alegerile prezidentiale

Avand in vedere ca Joe Biden este la un pas de a castiga cei 270 de electori care sa ii asigure victoria la Casa Alba, pentru mandatul de vicepresedinte al SUA se pregateste senatoarea democrata Kamala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )