Libnet.ro
UNICEF

15:00

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

B1 B1,
DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal. continuă pe B1

Subiectele zilei: Fraude de zeci de milioane de euro cu copii-fantoma din Romnia si Bulgaria; Pacienti nvingatori ntr-un sistem bolnav: Dorica Dan, femeia mai puternica dect guvernele Romniei; Manipulare marca Olivia Steer. Ce a stabilit justitia germana

Reactia celor doi barbati care au participat la operatiunea microfonul in apartamentul ministrului Carmen Dan. Filmul complet al operatiunii microfonul arata ca ministrul Afacerilor Interne nu a fost. Mosia ascunsa a lui Cristian Poteras: vile si 7 HA, pe Valea Prahovei, pe numele soacrei. RISE Project scoate la lumina o proprietate de pe Valea Prahovei, pe care Cristian Poteras, primar al Sectorului 6 in perioada.

BCR si-a crescut profitul net la 54,3 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un profit net de 252,7 milioane lei 54,3 milioane euro), in primul trimestru din acest an, in crestere de la 196,3 milioane lei 43,4 milioane euro), in aceeasi perioada a anului trecut.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Timisoara: Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a murit la 80 de ani (FOTO)

Ioan Munteanu, medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, in anul 1995, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. De asemenea, in anul 2001, doctorul a asistat la nasterea primului.

Doliu in lumea medicala din Romania! Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro de la noi a murit

Medicina din Timisoara e in doliu, dupa ce doctorul Ioan Munteanu a murit. Membru al Academiei Romane, profesorul, considerat unul dintre cei mai straluciti medici din Romania, s-a stins din viata la 80 de.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

Harta clanurilor din Romania. Cine actioneaza in toata tara

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea.

O lege noua ARUNCA iN AER piata imobiliara din Romania: Toate cladirile trebuie neaparat sa fie DOTATE cu acest lucru!

O directiva europeana aduce o noutate majora pentru dezvoltatorii imobiliari din Romania. Astfel, incepand cu anul 2025, constructorii de cladiri non-rezidentiale vor fi obligati sa le prevada cu cate o.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )