Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Gadea: Acesta este jocul pe care il face acum Dan Barna

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea: Acesta este jocul pe care il face acum Dan Barna

Mihai Gadea a analizat, luni, la Sinteza zilei, strategia pe care a adoptat-o liderul USR Dan Barna in ultima perioada, dupa scorul foarte bun inregistrat la alegerile europarlamentare. Dan Barna face o. continuă pe Antena3

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in.

Digi 24: Cine este romanul care ar putea deveni primarul orasului german in care s-au filmat The Grand Budapest Hotel si Inglorious Basterds

Octavian Ursu, un roman care a emigrat in Germania in 1990, a intrat in turul al doilea al alegerilor locale pentru primaria orasului Gorlitz, aflat la granita cu Polonia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )