Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce salariu are sotia lui Nicusor Dan. Cat castiga, de fapt, Mirabela Gradinaru

Playtech Playtech,
Ce salariu are sotia lui Nicusor Dan. Cat castiga, de fapt, Mirabela Gradinaru

Dincolo de viata publica, Nicusor Dan are si o familie de nota 10: o sotie care il sustine neconditionat, de cand s-au cunoscut, adica de 15 ani. impreuna au o fetita, pe nume Aheea. Dar micuta nu s-a bucurat asa de mult cand a aflat ca tatas ei a devenit primar, intrebandu-se daca el va . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

Ludovic Orban: Nicusor Dan era deja profilat pe aceastapozitiede Primar General. Lumea care avea incredere inel. Mi s-a parut sica are si vointade a castiga (VIDEO)

Ludovic Orban a vorbit marti seara, in platoul B1 TV despre sustinerea pe care i-a oferit-o in campania electorala candidatului la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Premierul a declarat ca era aproape.

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul .

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Imediat dupa castigarea alegerilor la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, alaturi de sotia sa, pe nume, Mirabela, a facut marturisiri despre viata personala, in fata camerelor de luat vederi. Alaturi de ei a fost si Aheea, fiica cuplului. Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia intrebata fiind cum a fost cucerita de Nicusor Dan, Mirabela a raspuns .

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Cat i-a luat lui Nicusor Dan sa rezolve in direct la TV o problema de matematica: O ora, o ora si ceva

Cand era elev la liceu, actualul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a castigat doi ani la rand medalia de aur la Olimpiada Internationala de Matematica. in amintirea acelor vremuri, acesta a rezolvat, in direct, o problema din 1988, dupa ce a fost provocat de jurnalistul Marian Georgescu. Timpul de rezolvare a problemei a fost .

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )