Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

România Liberă România Liberă,
Cine este spaniolul care l-a intrecut pe Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume

Spaniolul Amancio Ortega, fondator al Zara, l-a intrecut pe Bill Gates si a devenit cel mai bogat om din lume. continuă pe România Liberă

Cine este barbatul care a furat 500 de lei dintr-un bancomat din Focsani. Jaful, comis sub ochii fiicei sale

Barbatul care a furat 500 de lei dintr-un bancomat din Focsani a fost prins. Este plutonier, angajat la o unitate din Vrancea, iar cercetarile au fost preluate de parchetul militar.

Messi are o SOSIE in Romania. Cine este fotbalistul care s-a inspirat din lookul starului Barcelonei (FOTO)

Noul Look al lui Lionel Messi a prins foarte bine in randul fotbalistilor, cativa urmandu-i exemplul. Una dintre acestia este Sorin Stratila. Fostul dinamovist s-a vopsit blond si si-a.

Cine este romanul care trebuie sa primeasca o indemnizatie pentru cresterea copilului de 35.000 de euro (FOTO)

Stirea inceputului de saptamana vine din domeniul social. Un roman urmeaza sa primeascad e la stat 35. 000 de euro ca indemnizatie pentru cresterea copilului. Proaspatul tatic Liciniu Lupu.

Jocurile Paralimpice 2016. Cine este Alex Bologa, romanul care i-a adus Romaniei prima medalie la Jocurile Paralimpice de la Rio

Clujeanul Alex Bologa, care va implini 21 de ani in luna noiembrie, a cucerit joi medalia de bronz in concursul de judo, la categoria 60 de kilograme, dupa ce l-a invins prin ippon in.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. A lucrat la Bruxelles, in cadrul Comisiei Europene, pe probleme de justitie si afaceri interne

Dragos Tudorache, seful Cancelariei Premierului, este propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul de Interne. inainte sa preia conducerea Cancelariei, el a lucrat la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de interne

Dragos Ioan Tudorache, la propunerea premierului Dacian Ciolos, va conduce Ministerul de Interne timp de aproape patru luni, perioada in care se va ocupa si de organizarea alegerilor parlamentare. Tudorache a fost pana acum seful Cancelariei prim-ministrului si, practic, mana dreapta a premierului. O luna, din iulie pana august, a condus si Ministerul Comunicatiilor in calitate de ministru interimar. Foarte important de mentionat este ca in ultimele luni, Cancelaria prim-ministrului a suferit transformari, primind puteri sporite.

Cine este Dragos Tudorache, viitorul ministru de Interne

Dragos Tudorache, seful cancelariei premierului Dacian Ciolos, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos ca ministru al Afacerilor Interne. Acesta este un portofoliu foarte important, in conditiile.

O tanara din India a intrat in Cartea Recordurilor: Este femeia care are cea mai proeminenta barba (FOTO)

Un manechin cu un par facial de peste 15 centimeri lungime a devenit cea mai tanara femeie din lume care are o barba proeminenta, potrivit Cartea Recordurilor Guiness Harnaam Kaur, in varsta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )