Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Playtech Playtech,
Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe . continuă pe Playtech

Primaria Capitalei, despre referendumul privind incineratorul de deseuri: Sa nu se risipeasca fonduri pe un demers fara obiect

Primaria Capitalei arata, referitor la referendumul local anuntat de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, privind construirea incineratorului de deseuri, ca recomandarea este sa nu se risipeasca fonduri publice pe un demers fara obiect, cat timp nu s-a transat locatia si nici nu exista obligativitatea de a accepta construirea instalatiei intr-un loc anume.

Primaria Capitalei, despre referendumul anuntat de primarul Baluta

Primaria Capitalei arata, referitor la referendumul local anuntat de primarul Sectorului 4, Daniel B.

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, asigura Primaria Capitalei

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, asigura Primaria Capitalei. Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a discutat cu premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor, Eugen.

Primaria Capitalei anunta ca circulatia tramvaiului 41 a fost reluata

Primaria Capitalei anunta, intr-un comunicat remis marti seara, ca circulatia tramvaiului 41 a fost reluata, dupa o suspendare de aproximativ doua luni pentru realizarea unor lucrari la pasajele Ciurel si Grant.

Primaria Capitalei anunta cresterea taxei pentru ape uzate. Cu cat va creste

Primaria Capitalei a lansat luni in consultare publica proiectul prin care se stabileste, incepand cu 01. 2019, a doua componenta a Taxei Municipale pentru Apa Uzata TMAU2), in valoare de 7 bani pe metrul cub, aferenta proiectului de reabilitare a infrastructurii din sectorul de apa uzata.

Primaria Capitalei anunta ca, din ordinul Gabrielei Firea, vor fi spalate strazile din Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca, din ordinul primarului general, Gabriela Firea, se desfasoara o actiune de spalare a strazilor din Bucuresti.

Cine este iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu traieste de ceva timp o poveste de dragoste pe care a preferat sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Iata cine i-a cucerit inima si cum au fost cei doi fotografiati de paparazzi alaturi de fiica vedetei.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei. A scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu FOTO

Show-ul Puterea Dragostei a mai adaugat o frumusete in palmares, pe nume Andra. Nici nu a venit bine, ca noua concurenta a si scos artileria grea pentru a-l cuceri pe Bogdan. Cine este Andra, noua concurenta de la Puterea Dragostei Andra, noua competitoare de la Puterea Dragostei care poate concura lejer la titlul de cea .

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )