Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primaria Capitalei, despre referendumul anuntat de primarul Baluta

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei, despre referendumul anuntat de primarul Baluta

Primaria Capitalei arata, referitor la referendumul local anuntat de primarul Sectorului 4, Daniel B. continuă pe România Liberă

Primaria Capitalei, despre referendumul privind incineratorul de deseuri: Sa nu se risipeasca fonduri pe un demers fara obiect

Primaria Capitalei arata, referitor la referendumul local anuntat de primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, privind construirea incineratorului de deseuri, ca recomandarea este sa nu se risipeasca fonduri publice pe un demers fara obiect, cat timp nu s-a transat locatia si nici nu exista obligativitatea de a accepta construirea instalatiei intr-un loc anume.

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, asigura Primaria Capitalei

Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda si caldura, asigura Primaria Capitalei. Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a discutat cu premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor, Eugen.

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe .

Primaria Capitalei anunta ca circulatia tramvaiului 41 a fost reluata

Primaria Capitalei anunta, intr-un comunicat remis marti seara, ca circulatia tramvaiului 41 a fost reluata, dupa o suspendare de aproximativ doua luni pentru realizarea unor lucrari la pasajele Ciurel si Grant.

Primaria Capitalei anunta cresterea taxei pentru ape uzate. Cu cat va creste

Primaria Capitalei a lansat luni in consultare publica proiectul prin care se stabileste, incepand cu 01. 2019, a doua componenta a Taxei Municipale pentru Apa Uzata TMAU2), in valoare de 7 bani pe metrul cub, aferenta proiectului de reabilitare a infrastructurii din sectorul de apa uzata.

Primaria Capitalei anunta ca, din ordinul Gabrielei Firea, vor fi spalate strazile din Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca, din ordinul primarului general, Gabriela Firea, se desfasoara o actiune de spalare a strazilor din Bucuresti.

Cum a cheltuit Primaria Capitalei 5,6 milioane de lei pentru reclama si publicitate despre consolidarea cladirilor din Bucuresti

O reclama la televizor despre sporul si elanul Primariei Municipiului Bucuresti in consolidarea cladirilor risc seismic a costat 5,6 milioane de lei, dezvaluie activista Irina Zamfirescu de la ActiveWatch. Potrivit acesteia, 5,1 milioane lei au fost alocati din bugetul Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, iar 500 mii lei de la Compania Municipala Consolidari. Irina Zamfirescu mai spune ca in trei ani au fost finalizate lucrarile de consolidare la 6 cladiri, fara a fi, insa, receptionate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )