Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine este starul rock, castigator de Oscar, care va urca pe scena Festivalului Electric Castle 2019

Adevărul Adevărul,
Cine este starul rock, castigator de Oscar, care va urca pe scena Festivalului Electric Castle 2019

Organizatorii Festivalului Electric Castle de la Bontida, judetul Cluj, anunta marti, 20 noiembrie, artistii care tin capul de afis la editia din 2019 a festivalului. continuă pe Adevărul

Feli Donose, pregatiri de nastere. Cine este tatal copilului!

Feli Donose se pregateste sa aduca pe lume primul sau copil. Iata cum arata in ultima luna de sarcina si cine este tatal bebelusului.

PROFIL Cine este Constantin Bogdan Matei, propus de PSD pentru postul de ministru al Tineretului - profesor de sport, senator. ntrebat despre un presupus pachet de legi ale lui Hammurabi care urma sa ajunga la vot n Senat, el cerea timp sa se acomodeze s

Constantin Bogdan Matei, propunerea PSD pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, are 36 de ani, este senator la primul mandat, fiind primul pe lista PSD Valcea la alegerile din 2016. Este profesor de sport, fost adjunct al sefului Inspectoratului Scolar Valcea, si joaca fotbal de la 12 ani, activand in liga a treia, dupa cum afirma intr-un interviu. in ianuarie 2017, intrebat de Antena 1 despre un presupus pachet de legi ale lui Hammurabi, care ar fi ramas din legislatura trecuta, Matei le spunea jurnalistilor sa ii dea timp sa se acomodeze si sa studieze.

Cine este barbatul care a agresat o tanara de 20 de ani intr-un bloc si a lasat-o inconstienta. Imagini socante

Barbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tanara de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia a fost retinut de politisti. Acesta are 33 de ani si a iesit de putin timp din inchisoare. Victima.

PROFIL Cine este Alexandru Petrescu, propus ministru al Comunicatiilor: Controversat ca director general al Postei, fost ministru n Guvernul Grindeanu

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei si ulterior ministru pentru IMM-uri in Guvernul Grindeanu, a fost nominalizat azi in CEx-ul PSD pentru functia de ministru al Comunicatiilor, in locul lui Bogdan Cojocaru, care va fi remaniat. Fost vicepresedinte al PSD Diaspora, Petrescu a condus Posta Romana din iunie 2014 pana in ianuarie 2017, fiind in centrul mai multor momente controversate. Din vara lui 2017, dupa caderea Guvernului Grindeanu, si pana in prezent, Petrescu este director general al Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Alexandru Petrescu a declarat azi pentru HotNews. ro ca nu mai este membru PSD din anul 2015.

PROFIL Cine este ministrul propus pentru portofoliul Culturii. Daniel Breaz este rectorul unei universitati din Alba Iulia si nu crede ca o mama si doi copii formeaza o familie

Daniel Valer Breaz are 43 de ani si este rectorul Universitatii 1 Decembrie 2018 din Alba Iulia. Este profesor universitar de matematica, iar domeniile de interes sunt teoria geometrica a functiilor, functii univalente, operatori integrali, analiza matematica.

Declinul lui Cost Killer - Cine este Carlos Ghosn, carismaticul sef al Renault care a fost arestat luni

Anuntul ca respectatul Carlos Ghosn a fost arestat pentru fraude fiscale a uimit multa lume, fiindca era considerat ca fiind cea mai influenta personalitate a industriei auto. Ghosn este celebru pentru metodele sale de a readuce pe linia de plutire companii cu mari probleme, iar pentru masurile sale a fost supranumit Le Cost Killer. Sub bagheta lui Ghosn vanzarile Logan, Sandero si Duster au crescut puternic, iar el a vizitat de cateva ori Romania, pentru a vedea cum decurg lucrurile la Dacia.

Cine este Marius-Constantin Budai, posibilul viitor ministru al Muncii

Deputatul PSD Marius-Constantin Budai ar urma sa fie viitorul ministru al Muncii, in locul Olgutei Vasilescu care se muta la Transporturi in Guvernul Viorica Dancila. in varsta de 46 de ani, Budai este de.

Cine este Mircea Draghici, noua varianta pentru Ministerul Transporturilor

Mircea Draghici ar putea fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Transporturilor, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu. Draghici este trezorier al Partidului National Democrat - este.

Cine este Constantin-Bogdan Matei, posibilul viitor ministru al Tineretului si Sportului

Senatorul PSD Constantin-Bogdan Matei este posibilul viitor ministru al Tineretului si Sportului, in remaniatul guvern Viorica Dancila, in locul Ioanei Bran. Matei este senator PSD de Valcea.

Cine este Constantin Bogdan Matei, propunerea PSD ca ministru al Tineretului

In varsta de 38 de ani, Constantin Matei, propunere PSD pentru functia de ministru al Tineretului este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Management in Sport si are un master in Managementul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )