Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cine este tanara care si-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: Condu, ba, ca lumea!

Antena3 Antena3,
Cine este tanara care si-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: Condu, ba, ca lumea!

Tanara care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova in urma caruia si-a pierdut viataavea 25 de ani si era din localitatea Silistea Crucii. continuă pe Antena3

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Tragedie in Craiova! O tanara si-a transmis moartea live pe Facebook

O tanara din Dolj si-a transmis moartea in direct, pe Facebook.

Cine este soferul acestui Logan rosu de pe soseaua din Maramures. Barbatul a impuscat fara mila un caine, in mijlocul drumului

Un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a impuscat fara mila un caine, in mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul national care leaga Maramuresul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsa risca acum soferul? Cine este soferul care a impuscat un caine pe o sosea din Maramures Sambata, .

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Cine sunt libienii care au terorizat un tren intreg, pe ruta Timisoara Baia Mare. Ce a urmat cand garnitura a ajuns in statie

Trei imigranti libieni au reusit sa terorizeze sambata-amiaza un tren intreg. Este vorba este trenul Timisoara-Baia Mare si au fost urcati de catre politistii de frontiera. Acestia au incercat sa ii jefuiasca pe calatori, iar cand controlorii au intervenit, acestia i-au amenintat cu moartea. Cine sunt libienii care au terorizat un tren intreg, pe ruta .

Cine este Razvan Munteanu, sotul Deliei Matache. Putini stiu cati bani are si cu ce se ocupa

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul romanesc, insa putini stiu cu ce se ocupa sotul acesteia. Razvan Muntean si Delia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de zece ani. Cum arata sotul Deliei si cu ce se ocupa? Cine este si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a maritat .

Cine este iubita lui Catalin Crisan. Artistul a fost casatorit de doua ori, insa dupa ultima casnicie spune ca a gasit marea dragoste

Interpretul de muzica usoara are un trecut amoros plin de evenimente care i-au schimbat semnificativ viata. Dupa doua casnicii esuate, el abia in ultimii trei ani pare sa-si fi gasit echilibrul emotional. Catalin Crisan, fericit la bratul iubitei sale Mare dragoste, mare in casa lui Catalin Crisan! Dupa doua casnicii care i-au adus la activ .

Cine este tatal lui Catalin Botezatu si de ce nu il viziteaza designerul. Ce relatie au cei doi, de fapt

Catalin Botezatu este foarte discret atunci cand vine vorba despre viata sa personala, insa designerul a facut cateva dezvaluiri in legatura cu relatia pe care o are cu tatal sau. Cum se intelege, de fapt, creatorul de moda cu parintele sau si care este motivul pentru care nu se viziteaza prea des? Relatia dintre Catalin .

Cine este tatal Biancai Dragusanu si cu ce se ocupa. Radu Jimi Dragusanu, diagnostic crunt de la medici

Bianca Dragusanu este una din cele mai populare vedete din Romania. Indiferent cate probleme a intaminat de-a lungul timpului, cineva i-a fost mereu alaturi de ea: familia. Cine este tatal Biancai Dragusanu si ce a fost la vremea lui Bianca Dragusanu a avut intotdeauna o relatie buna cu parintii ei. Asta cu atat mai mult .

Cine este Bebino, seful Clanului Sportivilor. Proaspat avansat, a ajuns victima Clanului Tiganilor

Liderul Clanului Sportivilor a fost implicat joi noapte intr-o rafuiala, incident in urma caruia a ajuns la spital. Se pare ca neintelegerile dintre cei implicati sunt mai vechi. Cine este Seful Clanului Sportivilor, cel ajuns la spital dupa o rafuila crunta Seful Clanului Sportivilor, Marius Alin Alecu, a ajuns la spital dupa ce a fost .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )