Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

Antena3 Antena3,
Cine este tanarul de 21 de ani care a ales sa se sinucida intr-un mod infiorator. Si-a inregistrat chiar si moartea

O sinucidere cumplita ingrozea Aradul. Un tanar de 21 de ani si-a pus capul pe linie si a asteptat ca trenul sa treaca peste el. Si mai infiorator este faptul ca in tot acest timp, studentul si-a. continuă pe Antena3

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

Tanarul din Oradea care s-a spanzurat la o zi dupa bacalaureat a luat 9,25 la examen

Tanarul de 18 ani gasit spanzurat de crengile unui copac din Oradea, la o zi dupa ce sustinuse Bacalaureatul, a obtinut media 9,25 la examen, conform rezultatelor afisate luni, scrie Bihon. ro.

Ce a scris tanarul din Iasi, care s-a sinucis intr-o garsoniera inchiriata, in biletul de adio. A cerut ceva de-a dreptul cutremurator

Olivian nu a suportat gandul ca nu o va mai avea alaturi pe iubita lui, care a murit in urma cu cateva zile in urma, iar de aici si pana la a lua o decizie radicala nu a mai fost decat un pas. Barbatul.

Cine este Shuai Zhang, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

Wimbledon-ul era Grand Slam-ul cu cele mai slabe rezultate din cariera lui Shuai, sportiva care nu reusise pana in acest an sa treaca in vreun fel de turul intai de pe iarba londoneza. A facut-o insa in 2019, dupa ce a reusit sa elimine nume importante din circuitul feminin precum Caroline Garcia si Caroline Wozniacki. Acum se va duela cu Simona Halep in sferturi are 2-1 in meciurile cu jucatoarea noastra). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

O fata de 19 ani care se dadea drept calugarita a inselat trei bistriteni cu aproape 100.000 de lei

O falsa calugarita a fost retinuta de Politia de Frontiera pe Aeroportul din Iasi, in timp ce incerca sa intre in tara. Femeia, in varsta de doar 19 ani, se prezenta ca Maica Elena si era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )